Gyárfás Tamás nem mond le, viszont elképesztő ajánlatot tett Hosszú Katinkának

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
ajánlat úszószövetség Gyárfás Tamás úszó Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világklasszis úszónő egy nem mindennapi Facebook-üzenetben tette közzé a véleményét még tegnap, miszerint Gyárfás Tamásnak le kellene mondania. A válasz nem váratott sokat magára, ám valószínűleg a sportoló nem ilyen közleményre számított. 

Hosszú Katinka egy nyílt levélben kérte fel Gyárfás Tamást, hogy mondjon le a posztjáról. Az úszónő szavait mi is megírtuk, melyet ide kattintva el is olvashatsz. Szerdán Gyárfás Tamás sajtótájékoztatót tartott, amelyen válaszolt az újságírói kérdésekre, emellett egy ajánlatot is tett a magyar úszócsodának - írja a Nemzetisport.

Hosszú Katinka és Gyárfás Tamás Forrás: MTI/Kovács Tamás

"Nem mondok le! Nem azért, mert Katinka ezt szerette volna, hanem azért, mert még kötelezettségeim vannak. Elviseljük ezt az ország sikere érdekében. Az elnökséggel gyakorlatilag bármire képesek vagyunk ennek a megoldása érdekében. Ez mindenkinek szent ügy. Ha kell, le is térdelek! Arra törekedtünk, amit Katinka kért. Csúnya szóval élve, a kegyeit kerestük. De szeretném kérni, hogy aki bármiről tud, amivel segíteni tudnánk, jelezze! Bevallom, rossz érzés, ami most történik. Annak idején mindent megtettünk azért, hogy a legjobb körülmények között készüljön. Nem mentegetőzni szeretnék!

A korábbi ajánlaton, amelyet Katinka a nyilvánosság előtt széttépett, most változtattunk és tizenöt millió forinttal szeretnénk őt támogatni.

Ez nem ajándék, kérjük, hogy fogadja el." - mondta Gyárfás Tamás.

Sorozatgyilkos végzett két magyar örömlánnyalhttp://www.life.hu/news/20161116-sorozatgyilkos-vegezhetett-ket-magyar-oromlannyal-nemetorszagban.htmlÖsszesen három prostituált vált gyilkosság áldozatává a közelmúltban, ebből kettő magyar. Szombaton találtak rá a második magyar áldozat holttestére egy lakókocsiban. News--Vigyázat: több megyére is figyelmeztetést adtak ki az ónos eső miatthttp://www.life.hu/news/20161116-tobb-megyere-adott-ki-figyelmeztetest-a-meteorologiai-szolgalat-onos-eso-miatt.htmlFigyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat az ónos eső veszélye miatt. Pontosan hét megyében fordulhat elő a veszélyes csapadék, de több helyen lehet napközben fagypont alatt a hőmérséklet! News--Egy szeme van az indiai küklopsz kecskénekhttp://www.life.hu/news/20161115-a-kis-borju-egy-szemmel-erkezett-a-vilagra.htmlIndiában, Perundurai-ban született egy egyszemű kecske. News--9 év után süketen és vakon került elő ez az eltűnt kutyushttp://www.life.hu/news/20161115-9-eve-eltunt-egy-kutyus-de-vegul-hazatert.htmlMár mindenki lemondott a házi kedvencről, mikor egy váratlan pillanatban előkerült. News--Végig aludta saját kirablását egy fiúhttp://www.life.hu/news/20161114-kiraboltak-a-fiut-de-eszre-sem-vette.htmlKirabolták, a rendőrök visszaszolgáltatták az értékeit, az áldozat eközben végig aludt. News--Forró iszapba zuhant nyugdíjas, élve főzte meg magáthttp://www.life.hu/news/20161111-boliviaban-nyaralt-de-tobbe-nem-tert-haza.htmlGejzírek fotózása közben érte utol a halál a 71 éves nyugdíjas férfit. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.