Oprah Winfrey csatornájánál zaklatták szexuálisan a nőt

Forrás: Dreamstime -
Oprah Winfrey csatorna per szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Főnöknője rendszeresen zaklatta szexuálisan, és terhessége után diszkriminálta Rebecca Taylort, aki Oprah Winfrey tévécsatornájánál, az Oprah Winfrey Networknél dolgozott. A megalázott alkalmazott perre megy.

Beperli női főnökét az Oprah Winfrey tévécsatornájánál szexuálisan zaklatott alkalmazott. Rebecca Taylor arról számolt be, hogy a munkahelyi tárgyalásokon állandóan voltak szexuális tartalmú beszélgetések, egy alkalommal pedig a melleit is megnyomkodta a főnöknője. Így próbálta szemléltetni, milyen, amikor egy gyermek a női melltől kezd függni.

Oprah Winfrey csatornájánál zaklatták szexuálisan a nőt - Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

A munkatárs azt is elmondta, terhessége idején támadóan viselkedett vele, a szülése után pedig amikor visszatért dolgozni

egy alkalommal rárontott a szoptató szobában, miközben a melleit fejte.

A HR-osztálynál hiába tett panaszt, nem vizsgálták ki az ügyet. Rebecca a megaláztatások miatt teljesen tönkrement. Pánikrohamai lettek, alvászavar alakult ki nála, valamint sírógörcsöt kapott munka közben, ezért egy teljes évig nem dolgozott. A nő úgy döntött, perre megy szexuális zaklatás és terhesség miatti megkülönböztetés miatt. A csatorna egyelőre nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban - írja a Variety.com.

Beismerte bűnét a kutyával szexelő nő (18+)http://www.life.hu/news/20161118-videora-vettek-ahogy-egy-no-szexel-a-kutyajaval.htmlBeismerte a kutyával való szexet a fiatal nő, ahogy egyéb más bűnét is. News--A férfi azt állítja: Pedofil de nem szörnyeteghttp://www.life.hu/news/20161118-a-pedofil-ferfi-nem-tartja-magat-szornyetegnek.htmlEgy pedofil férfi mesél a szexuális aberrációjáról. News--A 4-es villamoson zaklattak egy kisfiút http://www.life.hu/news/20161118-a-4-es-villamoson-zaklatott-egy-kisfiut-egy-ferfi-az-edesanya-elkapta.htmlA fővárosi férfi egy kisfiú sérelmére követett el szeméremsértést Ferencvárosban. News--Erről a képről beszél most a net: mi lesz a tányérokkal teli szekrénnyel?http://www.life.hu/news/20161118-errol-a-keprol-beszel-most-a-net-mi-lesz-a-tanyerokkal-teli-szekrennyel.htmlIdőről időre felbukkannak a neten olyan fotók, amik igencsak felpörgetik a közösségi média használóit: így történt ez a napokban is azzal a képpel, amit Tseng Shao-Tsen osztott meg Facebook-oldalán. News--Felgyújtotta magát egy férfi egy bankban, sokan megsebesültekhttp://www.life.hu/news/20161118-felgyujtotta-magat-egy-ferfi-egy-melbourne-i-bankban-sokan-megsebesultek-1.htmlFelgyújtotta magát egy 21 éves férfi pénteken az ausztráliai Melbourne egyik bankfiókjában. A tűz robbanást idézett elő, amelyben ő és öt másik ember súlyosan, további 21-en pedig könnyebben megsérültek - közölte a rendőrség és a mentők. News--Elhunyt egy rab a budapesti börtönbenhttp://www.life.hu/news/20161118-meghalt-egy-rab-egy-budapesti-bortonben.htmlMeghalt egy rab egy budapesti börtönben. A férfi erőszakos bűncselekmények miatt ült, a cellájában kezdett dühöngeni és rátámadt az őrökre, akik minden bizonnyal többször megütötték és eszméletét vesztette. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.