Örömhír: újra visszatér a tavaszi napsütés

Forrás: Thinkstock -
meleg tavasz időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre annyi borús és esős nap után újra visszatér a tavaszias időjárás! Kiélvezhetjük a nap langyos sugarait, talán még utoljára!

Szerencsére egy időre visszatér az enyhébb időjárás. Pénteken erős melegfronti hatás érvényesül! Az ország nagy részében igen kellemes időre számíthatunk, a mostanában megszokottal ellentétben ma akár 10-14 fok között alakul a délutáni órák hőmérséklete.

Örömhír: újra visszatér a tavaszi napsütés Forrás: Thinkstock

Szombaton ugyan kissé felhős lesz az ég, eső azonban csupán a Dunántúlon várható. A csúcsérték 11 fok körül alakul, és vasárnap már a felhők sem csúfítanak bele a napunkba. Bár eleinte marad a borongósabb idő, de fokozatosan csökken a felhőzet és egyre többfelé bukkan elő a nap. A hőmérséklet még kellemesebb lesz, 10-15 fok közötti enyhe időre van kilátás - írja a Köpönyeg.hu.

Beismerte bűnét a kutyával szexelő nő (18+)http://www.life.hu/news/20161118-videora-vettek-ahogy-egy-no-szexel-a-kutyajaval.htmlBeismerte a kutyával való szexet a fiatal nő, ahogy egyéb más bűnét is. News--A férfi azt állítja: Pedofil de nem szörnyeteghttp://www.life.hu/news/20161118-a-pedofil-ferfi-nem-tartja-magat-szornyetegnek.htmlEgy pedofil férfi mesél a szexuális aberrációjáról. News--A 4-es villamoson zaklattak egy kisfiút http://www.life.hu/news/20161118-a-4-es-villamoson-zaklatott-egy-kisfiut-egy-ferfi-az-edesanya-elkapta.htmlA fővárosi férfi egy kisfiú sérelmére követett el szeméremsértést Ferencvárosban. News--Erről a képről beszél most a net: mi lesz a tányérokkal teli szekrénnyel?http://www.life.hu/news/20161118-errol-a-keprol-beszel-most-a-net-mi-lesz-a-tanyerokkal-teli-szekrennyel.htmlIdőről időre felbukkannak a neten olyan fotók, amik igencsak felpörgetik a közösségi média használóit: így történt ez a napokban is azzal a képpel, amit Tseng Shao-Tsen osztott meg Facebook-oldalán. News--Elhunyt egy rab a budapesti börtönbenhttp://www.life.hu/news/20161118-meghalt-egy-rab-egy-budapesti-bortonben.htmlMeghalt egy rab egy budapesti börtönben. A férfi erőszakos bűncselekmények miatt ült, a cellájában kezdett dühöngeni és rátámadt az őrökre, akik minden bizonnyal többször megütötték és eszméletét vesztette. News--Napi abszurd! Oszladozó patkánytetemet talált új ruhájában egy nőhttp://www.life.hu/news/20161117-oszladozo-patkanytetemet-talalt-uj-ruhajaban-egy-no-most-perel.htmlNagy örömmel vette fel új ruháját egy amerikai nő. Még csak nem is sejtette, hogy nemsokára sokkot kap attól, amit abban talál. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.