Napvilágra kerültek a politikus pucér képei

Forrás: Imgur -
pucér Anasztaszija Dejeva képek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 éves politikus hölgy privát fényképei felkerültek az internetre, mellyel azonnal magára haragította a közvéleményt. 

Többen már Anasztaszija Dejeva lemondását követelik, hiszen szerintük nem helyénvaló, hogy a fiatal nő ilyen dolgokat csinált. Anasztaszija egyébként Arszen Avakov ukrán belügyminiszter helyettese, és pont ezen a héten került be a parlamentbe. A kormány jelenleg kiáll a nő mellett, hiszen szerintük a képek teljesen aszexuálisak, és Dejeva egyetemi évei alatt készültek. Így a jelek szerint hiába a "lázadás", a nő marad a posztján – írja a Daily Mail.

Anasztaszija Dejeva Forrás: Imgur
Súlyos vonatszerencsétlenség történt: Legalább kilencvenen meghaltak!http://www.life.hu/news/20161120-indiaban-legalabb-kilencvenen-meghaltak-mikor-vonatszerencsetlenseg-tortent.htmlLegalább kilencvenen meghaltak és több mint százötvenen megsérültek abban a súlyos vonatszerencsétlenségben, amely India északi, Uttar Prades államában történt vasárnap. News--Halála utána lefagyasztatta testét a 14 éves rákos kislányhttp://www.life.hu/news/20161118-dontott-a-birosag-halala-utana-lefagyasztatta-testet-a-14-eves-rakos-kislany.htmlA 14 éves brit lány utolsó kívánsága volt, hogy hibernálják testét a halála után. Ügye bíróság elé került. NewsOrigoÍme minden idők 100 legnagyobb hatású fotójahttp://www.life.hu/news/20161118-minden-idok-szaz-legnagyobb-hatasu-fotojat-gyujtotte-ossze-a-time-magazin.htmlRobert Capa, azaz Friedmann Endre két fotója is szerepel a Time magazin által készített válogatásban, amelyben minden idők száz legnagyobb hatású fotója látható. News--Napi abszurd! Oszladozó patkánytetemet talált új ruhájában egy nőhttp://www.life.hu/news/20161117-oszladozo-patkanytetemet-talalt-uj-ruhajaban-egy-no-most-perel.htmlNagy örömmel vette fel új ruháját egy amerikai nő. Még csak nem is sejtette, hogy nemsokára sokkot kap attól, amit abban talál. NewsOrigoMeghan Markle máris elhagyta Harry hercegethttp://www.life.hu/news/20161119-harry-herceget-a-baratnoje-meghan-markle-maris-elhagyta-visszament-amerikaba.htmlLapinfrmációk szerint visszatért napi munkájához Meghan Markle, ami annyit jelent, hogy elhagyta Londont és visszament Kanadába. NewsNorthfotoNapi abszurd! Oszladozó patkánytetemet talált új ruhájában egy nőhttp://www.life.hu/news/20161117-oszladozo-patkanytetemet-talalt-uj-ruhajaban-egy-no-most-perel.htmlNagy örömmel vette fel új ruháját egy amerikai nő. Még csak nem is sejtette, hogy nemsokára sokkot kap attól, amit abban talál. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.