Halálra vert a 45 éves Tasi Józsefné egy férfit: nem találja a rendőrség

Forrás: Police.hu -
halál Magyarország testi sértés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Belehalt súlyos sérüléseibe az a férfi, akit egy 45 éves nő bántalmazott szeptemberben. A rendőrség keresi az elkövetőt, de egyelőre nem akadtak nyomára.

Halált okozó testi sértés miatt keresi a rendőrség a 45 éves Tasi Józsefnét, de eddig eredménytelenül. A nő 2016. szeptember 18-án 21 óra körül Pécsett, egy Középgyükési úton lévő ingatlanban olyan súlyosan bántalmazta az ott lakó férfit, hogy az sérülései miatt 2016. szeptember 24-én életét vesztette.

Ez a nő halált okozó testi sértést okozott Forrás: Police.hu

A rendőrség keresi az elkövetőt, de eddig nem bukkantak a nyomára, az eddig tett intézkedéseik nem vezettek eredményre, ezért országos elfogatóparancsod bocsátottak ki ellene. A rendőrség kéri, hogy aki a nőt felismeri vagy tartózkodási helyéről információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy személyesen jelentkezzen munkaidőben (h-cs: 8 óra - 16 óra; p: 8 óra - 13 óra) a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságon - írja a Police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.