Végzett szeretőjével majd posztolt magáról egy véres fotót

homoszexuális gyilkosság halál társkereső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hidegvérrel végzett szeretőjével egy 18 éves fiú, majd véres külsejéről posztolt a világhálón.

Ben Bamford és szeretője egy meleg társkereső oldalon ismerkedtek meg. A 18 éves Ben partnere, Paul Jefferies, egy köztisztviselő volt. Elmesélések szerint az 52 éves férfi rendkívül visszahúzódó emberként élt, aki szinte sehová sem járt, alig lehetett az utcákon látni.

A fiú azt állítja, hogy Paul

meg akarta erőszakolni őt a mayfield-i nyaralójában,

ezért tulajdonképpen önvédelemből ölt. –tudta meg a DailyMail. Ám más hírek szerint a fiú azért került kapcsolatba a jómódú köztisztviselővel, mert körülbelül 150 ezer forintnyi kábítószertartozást halmozott fel, amit nem tudott önerőből rendezni.

Ben Bamford Forrás: Sussex Police

Bamford tagadja a gyilkosságot, azt állítja csak védeni próbálta magát, ám a rendőrség hamar lerántotta a leplet a hazugságairól. Véres kések, vérfoltok kerültek elő, és mindent elsöprő bizonyítékként az áldozat holtteste is. Miután a bíróság felsorakoztatta a valódi tényeket, Ben semmilyen megbánást vagy érzelmet nem tanúsított.

Így most különös kegyetlenséggel elkövetett bűncselekmény vádja miatt fognak hamarosan ítéletet hirdetni.

Holttestet találtak Budapesten, a Déli pályaudvarnálhttp://www.life.hu/news/20161122-holttestet-talaltak-budapesten-a-deli-palyaudvarnal-meg-nem-tudni-kie.htmlNovember 22-én délután rejtélyes holttestet találtak Budapesten, a Déli pályaudvarnál. News--Régi barátságok közé állhat az úszószövetség botrányahttp://www.life.hu/news/20161123-baratsagokat-nehezit-meg-az-uszoszovetseg-koruli-feszultseg.htmlAz úszószövetség körüli események megosztják a sportolókat is, jó kapcsolatok és barátságok is próbatétel elé kerülnek. NewsOrigoSzegény román családok töltik meg a játékokkal a Kinder tojásokathttp://www.life.hu/news/20161122-szegeny-roman-csaladok-toltik-meg-a-jatekokkal-a-kinder-tojasokat-gyerekek-is-dolgoznak.htmlA The Sun magazin leleplező riportja szerint szegény román családok töltik meg játékokkal a Kinder tojások belsejét. Sok esetben az egész család ezen dolgozik, a gyerekek is, kortól függetlenül. NewsOrigoErzsébet királynő fizeti a világ legtöbb adójáthttp://www.life.hu/news/20161122-erzsebet-kiralyne-leadozza-a-bevetelenek-85-szazalekat.htmlNem is tudjuk elképzelni, hogy mekkora összegről van szó. NewsOrigoVárólista van az idősek otthonában nyílt óvodábanhttp://www.life.hu/news/20161122-varolista-van-az-idosek-otthonaban-nyilt-ovodaban-hatalmas-siker-lett-az-itnezmeny.htmlNem kap egyhamar helyet az a gyermek, amelyiket szülei az idősek otthonában nyílt óvodába akarnak beíratni. Két és fél évre előre tele van minden hely! Az egyedülálló intézmény sikerére senki nem számított. News--Pablo Escobar fia vallott az elképzelhetetlen luxusról, amiben élthttp://www.life.hu/news/20161122-pablo-escobar-fia-vallott-a-luxusrol-eletet-adta-volna-az-apjaert.htmlA hírhedt drogbáró fia, Juan Pablo Escobar számunkra felfoghatatlan körülmények között élt. Szinte nem volt olyan, amit ne kapott volna meg apjától, aki hatalmának csúcsán a világ kokainkereskedelmének 80%-át tartotta kézben. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.