Gyújtogatás miatt élve elégett egy férfi Budapesten

Forrás: Thinkstock -
gyújtogatás halál égés Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tüzet okozott egy férfi november 23-án éjjel a IX.kerület Ifjúmunkás utcai üzlet mögött. A gyújtogatás következtében egy férfi az életét vesztette, a rendőrség pedig a tettes keresésére indult. Nagyon gyorsan, 6 órán belül megtalálták az elkövetőt.

Szörnyű tragédia történt az éjjel a IX. kerületben. November 23-án az Ifjúmunkás utcai üzlet mögött valaki tüzet okozott,

a gyújtogatás következtében egy férfi élve elégett.

A tűzben egy másik férfi pedig könnyű sérüléseket szenvedett.

Gyújtogatás miatt élve elégett egy férfi Budapesten - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya több emberen elkövetett emberölés kísérlet bűntett miatt indított eljárást. A rendőrség a rendelkezésre álló adatok alapján azonnal a tettes keresésére indult, és nagyon hamar megtalálták a gyújtogatót. 6 órán belül sikerült kézre keríteniük a tűz okozóját. Egyelőre a BRFK Életvédelmi Osztálya vizsgálja az eset körülményeit - írja a Police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.