Nem biztos hogy lecsukják H. Nancy gyilkosát

Forrás: police.hu -
gyilkosság börtön bíróság ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő, de még nem biztos, hogy miként végzi a Nancy-gyilkosság elítéltje.

A tavaly májusi gyilkosságnak még most sem került pont a végére. A kínai férfi megdöbbentö kegyetlenséggel végzett a fiatal prostituálttal. Többszöri bántalmazást követően késszúrásokkal vetett véget a lány életének. Ugyan az ítélet megszületett Jao-Kao Peng bűntette kapcsán, mégsem lehetünk biztosak abban, hogy milyen büntetésben fog részesülni H.Nancy gyilkosa.

Nancy és gyilkosa, Jao-Kao Peng. Forrás: police.hu

"Mondják meg, börtönbe megy-e a lányom gyilkosa vagy nem!" – ennyit kérdezett a bíróságtól a meggyilkolt lány édesanyja, ám nem kapott konkrét választ a bírák részéről. A nő mindezek után megkérdőjelezte azt is, hogy valóban igazságszolgáltatás történik-e ott, vagy csak megrendezték a tárgyalást. – tudta meg a Velvet.hu

A férfi jelenleg Kínában van házi őrizetben, így az itthoni tárgyalásokon Jao-Kao Peng jelenléte nélkül zajlottak le a tárgyalások. 18 év börtönre ítélték, de mivel nincs kiadatási kötelezettség Kína és Magyarország között, így előfordulhat az is, hogy az ottani hatóságok nem veszik figyelembe a nálunk hozott ítéletet. Az is lehet, hogy további házi őrizetben marad, de akár halálbüntetést is kaphat.

Mentőautó gázolta el a lányt Békéscsabán http://www.life.hu/news/20161124-bekescsaba-mentoauto-gazolt-halalra-egy-16-eves-lanyt-a-helyszinen-meghalt.htmlA 16 éves lány ismerősei a tragédia helyszínén gyertyát gyújtottak, iskolájában kitűzték a fekete zászlót. NewsOrigoSzexuális erőszakkal gyanúsítanak két mentősthttp://www.life.hu/news/20161124-szexualis-eroszakkal-gyanusitanak-ket-fovarosi-mentost.htmlŐrizetbe vettek két mentőst szexuális erőszak megalapozott gyanújával. Egy fiatal lány vádolta meg a férfiakat, akihez a Széll Kálmán térre érkeztek ki a segítők. NewsOrigoGyújtogatás miatt élve elégett egy férfi Budapestenhttp://www.life.hu/news/20161124-elve-elegett-egy-ferfi-gyujtogatas-miatt-budapesten.htmlTüzet okozott egy férfi november 23-án éjjel a IX.kerület Ifjúmunkás utcai üzlet mögött. A gyújtogatás következtében egy férfi az életét vesztette, a rendőrség pedig a tettes keresésére indult. Nagyon gyorsan, 6 órán belül megtalálták az elkövetőt. News--Elhunyt Danyi Attila lemezlovashttp://www.life.hu/news/20161123-elhunyt-danyi-attila-lemezlovas-zenesz.htmlDanyi Attila zenész, lemezlovas, koncertszervező, a Scampolo és az Atlantis együttes egykori tagja 70 évesen hunyt el. NewsFotó: Mudra László - OrigoMicsoda nő! A 205 centi magas Aly Stoszt Godzillának is becézik http://www.life.hu/news/20161123-a-205-centi-magas-aly-stoszt-godzillanak-is-becezik.htmlHihetetlen méretekkel rendelkezik a 27 éves Ali Stosz: a lány már 12 évesen 190 centi magas volt, ám itt nem állt meg a növekedése. News--Óriási villanások az éjszakai égboltonhttp://www.life.hu/news/20161123-senki-nem-tudja-mi-lehet-az-eros-feny-az-egen.htmlVakító fényjelenség teszi izgalmassá Florida népét. Találgatják, hogy mi lehet a magyarázata. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.