Ambrus Attila tökéletes tanítványra lelt

Forrás: MTI/Kallos Bea -
film viszkis rabló életrajz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nevét és a bűnét mindenki tudja, de úgy tűnik, nemsokára az egész életét megismerhetjük.

Ambrus Attila a magyar bankpénztárosok réme, akit nagyon nehezen tudtak csak kézre keríteni a hatóságok. Egyszer meg is szökött, ám újra elfogták, és börtönbe zárták. Négy éve szabadult, azóta a fogdában tanult szakmájából él keramikusként.

A budapesti múzeumkertben árusítja a maga által készített termékeket, így találkozott Antal Nimród rendezővel, aki vásárlóként tért be. A Kontroll című film megalkotása óta azon gondolkodik, hogy filmet kéne csinálni a viszkis témából, de az az ötlet mostanra érett meg igazán. Rengeteg közös beszélgetés és utazás után, megszületett a forgatókönyv is- tudta meg a Best Magazin.

Pillanatkép a film forgatása közben. Forrás: MTI/Kallos Bea

A legnehezebb feladaton is túl vannak már: kiválasztották a főszereplőt alakító színészt, aki nem más, mint egy másodéves színi-növendék, Szalay Bence. Egyszerre szerethető, zsivány és rosszfiús a megjelenése, így a többi között ezért is alkalmas a szerepre a tehetsége mellett. Szerették volna, hogy Bence amennyire csak lehet, változzon Ambrus Attilává, ezért rengeteg időt töltött együtt az igazi Viszkissel.

Szalay Bence A Viszkis című filmben Forrás: Szabó Adrienn

A változás olyan jól sikerült, hogy mostanra már Ambrus Attila is úgy érzi, hogy tükörbe néz, mikor Bencét látja. A készítők komoly filmélményt ígérnek a nézők számára. Sok időt és rengeteg pénzt szántak a forgatásra: 70 napon át, 138 helyszínen, több mint 100 fős stáb forgatott.

Ma van a Black Friday és a Ne vásárolj semmit nap ishttp://www.life.hu/news/20161125-november-25en-van-a-ne-vasarolj-semmit-nap-es-a-black-friday.htmlMár Magyarországon is több mint másfél évtizede hirdetnek egy napos fogyasztói böjtöt november utolsó péntekjén. Idén ez egybeesik a Black Friday-jel, ami köztudottan arra hivatott, hogy tömegeket csábítson a boltokba! News--Elhunyt Bernáth László újságíróhttp://www.life.hu/news/20161125-86-evesen-elhunyt-bernath-laszlo-ujsagiro.htmlÉletének 87. évében elhunyt Bernáth László újságíró, film- és színházkritikus, az Esti Hírlap utolsó főszerkesztője, akit családjával együtt 14 évesen hurcoltak Auschwitzba. A szomorú hírt közleményben tudatták a szerettei. NewsOrigo82 évesen elhunyt Florence Henderson színésznő, a Brady család főszereplőjehttp://www.life.hu/news/20161125-82-evesen-elhunyt-florence-henderson-szineszno-a-the-brady-bunch-foszereploje.htmlFlorence Henderson színésznőért rajongott Amerika, így mindenki ledöbbent a hálálhíre hallatán. A sztár 82 éves volt. News--Egy tinilány naplója miatt bukott le a pedofil férfihttp://www.life.hu/news/20161124-aldozatanak-naploja-buktatta-le-az-elmebeteg-ferfit.htmlSenki nem tudta mit művel a gyerekekkel, míg egy lány naplójából ki nem derült a szörnyű tettek sorozata. News--Plüssmackót küldött Harrison Ford egy pesti kávézónak http://www.life.hu/news/20161124-harrison-ford-imadja-a-magyarokat-hiszen-macit-kuldott-egy-fiunak.htmlÚgy tűnik a magyar vendéglátás és az emberek szeretete örökre levette a híres színészt a lábáról. News--Késsel járt iskolába a Teréz körúti robbantóhttp://www.life.hu/news/20161124-edesapja-adott-kest-gyerekkoraban-a-terez-koruti-robbantonak.htmlTovábbra sem hiszi a Teréz körúti robbantással gyanúsítható fiatalember édesapja, hogy a gyermeke követte volna el a merényletet. Az apa szerint a fia mindig is nyugodt természetű ember volt, azt ugyan beismerte, hogy annak idején volt, hogy késsel járt iskolába a gyermek. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.