A Black Friday őrületében egy rendőrt nyakon szúrtak Leedsben

Forrás: Thinkstock -
rendőr szúrás Black Friday
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Black Friday a hatalmas leárazásokról szól, ilyenkor van csak igazán nagy tömeg a bevásárlóközpontokban. A nagy kavalkád a tolvajoknak kedvez a leginkább. Egy szemfüles rendőrnek viszont a sokaság ellenére sikerült kiszúrnia fosztogató, aki nyakon szúrta elfogóját.

Nincs olyan hatalmas leárazás, amin ne történnének kisebb-nagyobb tragédiák. Az emberek egymást taposva próbálják megszerezni a leértékelt árut, hatalmas tömeg hömpölyög a bevásárlóközpontokban, és mindenki mihamarabb próbál végezni a pénzköltéssel. Ez a kavalkád arra is alkalmas, hogy egy-két dolgot eltulajdonítson valaki.

A Black Friday őrületében egy rendőrt nyakon szúrtak Forrás: Thinkstock

Így történt ez Leedsben is, ahol nyitás után a városközpontban lévő HMV nevű üzletben próbált ügyeskedni egy tolvaj, azonban szerencsétlenségére lefülelte őt egy szolgálaton kívüli rendőr, aki meg akarta állítani az illetőt, de a tolvaj nyakon szúrta. A támadás után a bolt személyzete fogta le a 36 éves férfit, akit letartóztattak.

A szolgálaton kívüli rendőr a nyakán, az arcán és a kezén sérült meg, őt kórházba szállították,

de szerencsére nincs életveszélyes állapotban. A boltnak azonban helyszínelés miatt be kellett zárnia - írja a Mirror.

Ma van a nők elleni erőszak megszüntetésének világnapjahttp://www.life.hu/news/20161125-a-nok-elleni-eroszak-megszuntetesenek-vilagnapja-november-25.htmlA világ sok pontján egyidejűleg rendezik meg a kampánysorozatot, ami zéró toleranciát hirdet a nők elleni erőszakkal szemben - közölte a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület az MTI-vel. NewsThinkstockMa van a Black Friday és a Ne vásárolj semmit nap ishttp://www.life.hu/news/20161125-november-25en-van-a-ne-vasarolj-semmit-nap-es-a-black-friday.htmlMár Magyarországon is több mint másfél évtizede hirdetnek egy napos fogyasztói böjtöt november utolsó péntekjén. Idén ez egybeesik a Black Friday-jel, ami köztudottan arra hivatott, hogy tömegeket csábítson a boltokba! News--Elhunyt Bernáth László újságíróhttp://www.life.hu/news/20161125-86-evesen-elhunyt-bernath-laszlo-ujsagiro.htmlÉletének 87. évében elhunyt Bernáth László újságíró, film- és színházkritikus, az Esti Hírlap utolsó főszerkesztője, akit családjával együtt 14 évesen hurcoltak Auschwitzba. A szomorú hírt közleményben tudatták a szerettei. NewsOrigo82 évesen elhunyt Florence Henderson színésznő, a Brady család főszereplőjehttp://www.life.hu/news/20161125-82-evesen-elhunyt-florence-henderson-szineszno-a-the-brady-bunch-foszereploje.htmlFlorence Henderson színésznőért rajongott Amerika, így mindenki ledöbbent a hálálhíre hallatán. A sztár 82 éves volt. News--Egy tinilány naplója miatt bukott le a pedofil férfihttp://www.life.hu/news/20161124-aldozatanak-naploja-buktatta-le-az-elmebeteg-ferfit.htmlSenki nem tudta mit művel a gyerekekkel, míg egy lány naplójából ki nem derült a szörnyű tettek sorozata. News--Brutális gyilkosság: az áldozata arcát ette a kannibál fiú (18+)http://www.life.hu/news/20161124-az-aldozata-arcat-ragta-floridaban-a-kannibal-gyilkos.htmlVéletlenszerűen támadott meg egy párt a 19 éves fiatal férfi, egyiküknek sem kegyelmezett. Meggyilkolta őket, majd az egyik áldozat arcát kezdte el enni, ekkor érkeztek meg a rendőrök, akiket sokkolt az őket fogadó látvány. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.