Így csináljuk mi! Bugyivillantás, elírás, sírás élő adásban: 2016 tévés bakijai

tévés baki Star Academy Szebeni István sztárok villantás Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem telhet el év tévés bakik nélkül: így volt ez 2016-ban is. Volt minden, ami kell: névelírás, bugyivillantás, sírás - semmi sem maradhatott el az élő adásokból. Íme néhány emlékezetes magyar tévés baki az idei évből. 

Bakikkal indított a Star Academy

Nem kevés baki volt a TV2 műsorában, de ez nem is csoda, hiszen eleinte naponta nézhettük az énekeseket. Kezdjük mindjárt azzal, hogy Pásztor Anna egyszer elejtette, szerinte a versenyzők a villában laknak...Csak nem túl sok ValóVilágot nézett az énekesnő? A show-ban a villantás sem maradt el: az egyik legemlékezetesebb Gór Nagy Erikához fűződik: az énekesnő igencsak beleélte magát az egyik produkciójába.

Sajnos azonban volt, hogy hanghiba is becsúszott élő adásban: ez történt Bene Barbara produkciója alatt, így a lánynak ismét el kellett énekelni Péterfy Bori dalát, a Hajolj bele a hajamba című slágert.

Növényi Norberten kifogott egy dal a Nagy Duettben

A mackós magyar sztár Nikával kezdte volna énekelni a Nagy Duett színpadán a Bye Bye Szása című dalt, de valamiért nem kezdett neki a produkciónak. "Azt hittem adáskimaradás van, amikor kimaradt a szöveg. Nem vagy rutinos, egy profi beleteszi a kellékbe, azaz a tányérba a szöveget, ha már nem tudja" – mondta Szulák Andi a történtek után.

Elírták Vujity Tvrtko nevét

A különleges nevekkel még a sokat látott tévés szerkesztőknek is meggyűlik a baja olykor-olykor. Vujity Tvrtko a TV2-től való kirúgását követően a Duna TV-ben kapott saját műsort, erről beszélgettek vele. A szerkesztők pedig hibázhattak, mert Trutykónak írták le a riporter nevét.

Vujity Tvrtko Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Szebeni István elpityeredett

Sok megható percet okoztak a nézőknek a Kismenők, különösen a győztes, a 11 éves Szabó Bence. A fiú a győzelme után a Mokka vendége volt, ahol elmondta, rengeteg fájdalmat élt át korábban, és megkönnyezte sikerét. A szavak hallatán az egyik műsorvezető, Szebeni István is elpityeredett, a reggeli műsor nézői pedig igen megható pillanatoknak lehettek tanúi.

Marsi Anikó is bakizott

A nemrég visszatért tévés a híradóban hibázott, méghozzá egy mondaton belül kétszer is. Az élő adásoknak pontosan ez a veszélye, hogy nem lehet a kimondott szavakon javítani. Anikó egyébként vérprofin oldotta meg a botlásokat, és mintha mi sem történt volna, úgy folytatta a hírek felolvasását.

Meszes Boglárka, az MTVA műsorvezetője és a "népszopás"

Meszes Boglárka, az MTVA műsorvezetője húsvéti felkonfjában bakizott egy hatalmasat, amikor is az ételszentelésről és persze a magyar népszopá, izé, szokásokról beszélt. A híradós gyorsan korrigált ugyan, de az égés sajnos elkerülhetetlen volt.

Hatalmas baki a COMET gálán: Istenes Bence hibázotthttp://www.life.hu/sztarok/20161125-istenes-bence-musorvezeto-hibazott-hatalmas-baki-a-comet-galan.htmlIstenes Bence apró tévedése okozott kellemetlen perceket a COMET-gálán.TV + Sztárok--Így szexiznek a COMETen a dögös, magyar celebcsajokhttp://www.life.hu/sztarok/20161125-lola-iszak-eszti-weisz-fanni-igy-szexiznek-a-cometen-a-dogos-magyar-celebcsajok.htmlJelenleg is a Millenáris parkban bulizik a hazai celebvilág krémje. TV + Sztárok--Nyári Dia megtalálta a szerelmet és el is ismerte kapcsolatáthttp://www.life.hu/sztarok/20161125-nyari-dia-a-baratok-kozt-sztarja-beismert-hogy-kapcsolatban-el.htmlNyári Dia egy ideje már boldog párkapcsolatban él, amit nemrég Instagram-oldalán is felvállalt rajongói előtt. A Barátok közt sztárja egy sportriporter oldalán találta meg a boldogságot! TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huDöbbenetes változáson esett át Osvárt Andrea http://www.life.hu/sztarok/20161125-osvart-andreanak-mindenfele-hajszin-jol-all.htmlAkárhogy is jelenik meg Osvárt Andrea, minden formájában gyönyörű. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoKasza Tibi jól betömte Dér Heni szájáthttp://www.life.hu/sztarok/20161125-kasza-tibi-kipeckelte-der-heni-szajat-egy-videoban.htmlTibi érdekes eszközzel peckelte ki Dér Heni száját. Kérdés, hogy Manker mit szól ehhez? TV + SztárokOrigoPamela Anderson életéből csak az intim együttlétek hiányoznakhttp://www.life.hu/sztarok/20161125-pamela-anderson-elmeselte-milyen-az-elete-tartos-kapcsolat-nelkul.htmlMár két éve szingliként él a szexi színésznő, erről mesélt most őszintén. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.