15 kép, ami bizonyítja, hogy minden az időzítésen múlik

kép fotó pillanatkép időzítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy adag szerencse kell a különleges pillanatok megörökítéséhez, hiszen azokat nem lehet megismételni. Jó helyen és jó időben kell ott lenni, de még ez sem elég, hiszen észre is kell venni a megismételhetetlen momentumot!

A pillanatképekben éppen az a szép, hogy nincs második lehetőség. Egy szempillantás alatt történhetnek jelentőségteljes események, ezért gyorsan észre kell venni a különleges helyzeteket és sietve meg kell örökíteni, különben örökre elillannak. De még ez sem elég ahhoz, hogy felejthetetlen fotók készüljenek, nagy adag szerencse is kell, hogy jó időben jó helyen legyünk. Íme, egy összeállítás, ami bizonyítja, minden az időzítésen múlik.

/1611/__me_2016112813356
Lejárt szavatosságú, ömlesztve tárolt élemiszereket találtak a Jamie's Italian konyhájánhttp://www.life.hu/news/20161128-lejart-szavattossagu-omlesztve-tarolt-elemiszereket-talaltak-a-jamie-s-italian-konyhajan.htmlTöbb szabálytalanságot találtak a hatóságok annak a konyhának az ellenőrzése során, ami Jamie Oliver budapesti éttermét is kiszolgálja. Az üzem a Zsidai konyha tulajdonában van, akik azt mondják, hogy üzemük még fejlesztés allatt áll. NewsOrigoA héten beköszöntött az igazi tél havazássalhttp://www.life.hu/news/20161128-havazni-fog-a-heten-az-elorejelzesek-szerint.htmlNovembr végével elékrezett az igazi tél is. Mínuszok, havazás és zimankó várható erre a hétre. News--Egy sminkes mutatta meg a tévében, hogyan tüntessék el a verések nyomait a nőkhttp://www.life.hu/news/20161127-marokkoban-egy-sminkes-mutatta-meg-a-teveben-hogy-tuntessek-el-a-veresek-nyomait-a-nok.htmlHatalmas felháborodást keltett a marokkói tévében az a műsor, ahol egy sminkes azt mutatta be, hogy a nők hogyan tüntessék el néhány szépítkezőszerrel a bántalmazások nyomait. News--Elhunyt Ron Glass, színészhttp://www.life.hu/news/20161127-ron-glass-meghalt-emmy-dijra-is-jelolt-szinesz.htmlMeghalt az egykor Emmy-díjra is jelölt Ron Glass. Halálának oka eddig ismeretlen. NewsOrigoHosszú Katinka: "Mindenki azt kapja, amit megérdemel"http://www.life.hu/news/20161127-hosszu-katinka-uszo-uzenete-mindenki-azt-kapja-amit-megerdemel.htmlEdz, versenyez, de mindeközben - nem először - az úszószövetséggel szemben is megfogalmazta a kifogásait Hosszú Katinka. Úgy tűnik, üzenetét sporttársai is támogatják, több sikeres magyar úszó csatlakozott már hozzá. NewsAFPElhunyt Gedeon József, a Gyulai Várszínház igazgatójahttp://www.life.hu/news/20161126-elhunyt-gedeon-jozsef-a-gyulai-varszinhaz-igazgatoja.htmlSúlyos betegséget követően, életének 61. évében, péntek este elhunyt Gedeon József, a Gyulai Várszínház igazgatója - erősítette meg szombaton a beol.hu hírportál értesülését az intézmény sajtóreferense az MTI-nek.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.