Davy Moakes és Helen Andre szerelme 65 év után teljesedhetett be

Forrás: Dreamstime -
szerelem szülők év kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyetemen szeretett egymásba Davy Moakes és Helen Andre. El is jegyezték egymást, de esküvőjükre sajnos nem kerülhetett sor. A menyasszony szülei nem támogatták a házasságot, mivel Davy Moakes művész.

Hiába szeretett egymásba Davy Moakes és Helen Andre, ne mházasodhattak össze. Az egyetemen alakult ki a kapcsolatuk, el is jegyezték egymást 1951-ben, de az esküvőjük meghiúsult. A menyasszony szülei nem támogatták a kapcsolatot, mivel Davy Moakes művész volt. A nőt bezárták a szülei, a szerelmesek így semmit nem tehettek. Teltek az évek, a páros pedig messzire sodródott egymástól és mindketten családot alapítottak.

65 év után házasodhattak össze: a szüleik tiltották őket egymástól - Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

Amikor azonban Helen harmadik férje meghalt, a nő úgy döntött, felkutatja fiatalkori szerelmét. Davy azonban még házas volt akkor, amikor Helen 2010-ben rátalált, ezért szerelmük nem teljesedhetett be évtizedekkel később sem. A férfi felesége azonban elhunyt, Davy és Helen pedig újra találkoztak egymással. Ekkor jöttek rá, hogy az érzéseik mit sem változtak az évtizedek alatt.

"Olyan erős a szerelem köztünk. Ennyi idő után még mindig ugyanúgy érzünk" - nyilatkozta a Mirrornak Davy. Össze is házasodott a pár, Helen pedig úgy érzi, minden vágya teljesült. "Nem is lehetnék boldogabb, minden álmom valóra vált" - mondta a nő. A boldog párról készült fotókat itt nézheted meg!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.