Levágatta a vonattal a lábát és most a biztosítókat perli

Forrás: MTI/Varga György -
vonat biztosítás láb amputálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vonat elé ugrott a férfi, a szakértők szerint szándékosan. Mindkét lábát elvesztette, de biztosítási csalás vádja miatt neki kell felelnie. A férfi azonban beperelte a biztosítókat, mert úgy gondolja, tartoznak neki.

Mindkét lábát elvesztette a nyírkátai férfi, de a szakértők szerint nem baleset történt. A szerencsétlenséget megelőzően ugyanis 14 élet- és balesetbiztosítást kötött 2013 novembere és 2014 februárja között. Ezek után 2014 júliusában baleset érte:

egy vonat mindkét lábán átment.

Amputálni kellett a férfi sérült alsóvégtagjait.

Vonattal vágatta le két lábát a férfi, most a biztosítókat perli - Képünk illusztráció Forrás: MTI/Varga György

A rendőrség szerint a férfi szándékosan mászott egy éppen induló vonatszerelvény utolsó vagonja elé, azért, hogy a megrendezett baleset után felvehesse a közel egymilliárd forintos biztosítási pénzt.

A férfit biztosítási csalással vádolják, ám ő tagadja, hogy szándékosan okozott volna magának súlyos sérülést.

Sőt, beperelte a biztosítókat, ugyanis szerinte jogosan járna neki a pénz. A Fővárosi Törvényszék szerdán tart tárgyalást a perben - írja a Bors.

Egy sminkes mutatta meg a tévében, hogyan tüntessék el a verések nyomait a nőkhttp://www.life.hu/news/20161127-marokkoban-egy-sminkes-mutatta-meg-a-teveben-hogy-tuntessek-el-a-veresek-nyomait-a-nok.htmlHatalmas felháborodást keltett a marokkói tévében az a műsor, ahol egy sminkes azt mutatta be, hogy a nők hogyan tüntessék el néhány szépítkezőszerrel a bántalmazások nyomait. News--Elhunyt Ron Glass, színészhttp://www.life.hu/news/20161127-ron-glass-meghalt-emmy-dijra-is-jelolt-szinesz.htmlMeghalt az egykor Emmy-díjra is jelölt Ron Glass. Halálának oka eddig ismeretlen. NewsOrigoHosszú Katinka: "Mindenki azt kapja, amit megérdemel"http://www.life.hu/news/20161127-hosszu-katinka-uszo-uzenete-mindenki-azt-kapja-amit-megerdemel.htmlEdz, versenyez, de mindeközben - nem először - az úszószövetséggel szemben is megfogalmazta a kifogásait Hosszú Katinka. Úgy tűnik, üzenetét sporttársai is támogatják, több sikeres magyar úszó csatlakozott már hozzá. NewsAFPJön a fogcsikorgató hideg - Hatalmasat változik az időjáráshttp://www.life.hu/news/20161127-idojarasvaltozas-kemeny-faggyal-es-hoval-jon-a-december.htmlHa valaki az enyhe idő hatására elfelejtette volna, lassan itt a karácsony, annak hamarosan nagyon is felfrissül az emlékezete. Nemsokára faggyal, hóval, hideggel támad a december, így a karácsonyi vásárokat már igazi mínuszokban járhatod végig, miközben kürtőskalácsot majszolsz és forralt bort kortyolgatsz. News--Elhunyt Gedeon József, a Gyulai Várszínház igazgatójahttp://www.life.hu/news/20161126-elhunyt-gedeon-jozsef-a-gyulai-varszinhaz-igazgatoja.htmlSúlyos betegséget követően, életének 61. évében, péntek este elhunyt Gedeon József, a Gyulai Várszínház igazgatója - erősítette meg szombaton a beol.hu hírportál értesülését az intézmény sajtóreferense az MTI-nek.News--Meghalt David Hamilton fotóművész, filmrendezőhttp://www.life.hu/news/20161126-meghalt-david-hamilton-fotomuvesz-filmrendezo-valoszinuleg-ongyilkos-lett.htmlMeghalt pénteken David Hamilton brit fotóművész, filmrendező, akinek tizenéves lányokról készült aktfotói részben rajongást, részben bírálatot váltottak ki a közönségből. A francia média úgy értesült, hogy Hamilton öngyilkosságot követett el párizsi lakásában, miután az utóbbi időben több volt modellje azzal vádolta meg, hogy szexuálisan zaklatta, illetve megerőszakolta.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.