Colonel Abrams híres popsztár hajléktalanként halt meg

Forrás: Dreamstime -
halál Hálaadás Colonel Abrams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai énekes Colonel Abrams 67 éves korában elhunyt. A popsztár, aki a Trapped című slágerrel vált ismertté hajléktalanként élt New Yorkban.

Hatalmas popsztár volt annak idején Colonel Abrams, leginkább az 1985-ös Trapped című slágere miatt. Ezzel a számmal tört be a köztudatba, de sajnos sikerei nem tartottak sokáig. A magasból egészen mélyre zuhant. Kiderült, hogy hajléktalanként éli az életét New York utcáin, és nem fogadott el segítséget.

Hajléktalanként halt meg a híres popsztár, Colonel Abrams - Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

Halálának hírét DJ Tony "Tune" Herbert osztotta meg Facebookon. "Most kaptam a hírt, hogy Colonel Abrams elhunyt hálaadáskor. Egy évvel azután, hogy a legnagyobb rajongói próbálták meggyőzni arról, fogadja el a segítségüket. Most már békében van, szeretném részvétemet kifejezni a család felé és a rajongóinak világszerte. Ma már nem szenved és nincs Csapdában" - írta ki DJ Tony, utolsó szavával a férfi nagy slágerére utalt, vagyis a Trapped-ra. Egy évvel ezelőtt néhány rajongója megpróbált segíteni az egykori popsztáron miután megtudták, hogy hajléktalanként él, de ő nem fogadta el - írja a Mirror.

Ezt az eltűnt testvérpárt keresik Budapestenhttp://www.life.hu/news/20161129-eltunt-testverpart-keresnek-budapesten-fenykep-alapjan-nyomoznak-utanuk.htmlÚgy tudni, a rendőrség fénykép alapján körözi az eltűnt testvéreket. A 16 éves lány és öccse Pesterzsébetre indultak, de egy napja nem látták őket.NewsOrigo15 év után megoldódott az eltűnt német kislány, Peggy Knobloch ügyehttp://www.life.hu/news/20161129-neonaci-sorozatgyilkos-uwe-boehnhardt-gyilkolta-meg-a-15-eve-eltunt-peggy-knoblochot.htmlAz iskolából tartott hazafelé Peggy Knobloch, de soha nem érkezett meg. A rendőrség annak idején mindent megtett azért, hogy megtalálják a kislányt, de nem sikerült. 15 évvel később mintegy véletlen folytán találtak rá a maradványaira, így derülhetett ki a gyilkosának kiléte is. Egy neonáci sorozatgyilkos vette el a kislány életét. News--Elképesztő luxusban élnek az angol fiatal milliárdosokhttp://www.life.hu/news/20161129-nagy-britannia-milliardos-csemeteinek-elkepeszto-luxuseletebe-leshetsz-bele.htmlA hétköznapi ember számára felfofoghatatlan luxusban élnek azok angol tinik, akiknek szülei jólmenő milliárdosok. Less be elképesztően fényűző életükbe! NewsOrigoMerénylet történt az ohiói Columbus egyetemenhttp://www.life.hu/news/20161128-merenylet-tortent-az-ohioi-columbus-egyetemen-az-elkovetot-lelottek.htmlA columbusi kórház szóvivőnője, Sherri Kirk ugyanis sajtótájékoztatóján elmondta: valamennyi áldozaton késeléses sérülések, vagy autóbaleset látszólagos nyomai vannak. Pillanatnyilag tíz diákot ápolnak, egyikük állapota válságos. Az egyetem közleményt adott ki, amelyben leszögezi: a tények megállapítása még most is tart. News--Davy Moakes és Helen Andre szerelme 65 év után teljesedhetett behttp://www.life.hu/news/20161128-davy-moakes-es-helen-andre-szerelme-65-ev-utan-teljesedhetett-be-osszehazasodtak.htmlAz egyetemen szeretett egymásba Davy Moakes és Helen Andre. El is jegyezték egymást, de esküvőjükre sajnos nem kerülhetett sor. A menyasszony szülei nem támogatták a házasságot, mivel Davy Moakes művész. News--Brave Williams egy igazi óriás: a 17 éves fiú 216 centi magashttp://www.life.hu/news/20161128-brave-williams-egy-igazi-orias-17-evesen-216-centi-magas.htmlA 17 éves Brave Williamsnek nincs könnyű dolga: 17 évesen már 216 centiméter magas. És még nőhet! News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.