Három fiatalkorú zaklatott szexuálisan egy 10 éves kisfiút Heves megyében

Forrás: Thinkstock -
fiatalkorú Heves megye szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három fiatalkorú zaklatott szexuálisan vasárnap egy 10 éves gyermeket. Az áldozatot dobverővel vagy fadarabbal bántalmazták egy Heves megyei településen.

Szörnyű kegyetlenség helyszíne volt vasárnap egy kis Heves megyei település, Kerecsend. Három fiatalkorú molesztált egy negyedik gyermekkorú áldozatot. Állítólag egy fadarabbal, esetleg dobverővel bántalmazhatták, aki az eset után kórházba került.

Hárman zaklattak szexuálisan egy 10 éves kisfiút - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A támadókat elvitte a rendőrség -írja a Heol. Soltész Bálint megyei rendőrségi sajtószóvivő megerősítette a szexuális zaklatás tényét. Elmondta, hogy érkezett vasárnap a rendőrségre bejelentés a zaklatásról. Aszerint

három fiatalkorú fiú bántalmazott egy negyedik gyermekkorú fiút.

A három támadót őrizetbe vették és ellenük a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást személyi szabadság megsértése bűntett miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.