Nick Yarris 22 évig ült ártatlanul börtönben: betegségének köszönhető, hogy kiszabadult

Forrás: facebook.com/pg/NicholasYarris -
Nick Yarris börtön News Halálsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csoda, hogy Nick Yarris még él: a férfi 22 évig volt a halálsoron, minden nap arra várva, mikor jön el az ő ideje. Végül kiderült, ártatlan, ám a börtönben töltött évek komoly nyomokat hagytak benne. 

Az 55 éves Nick Yarris 22 éven át volt börtönben, és bent komoly beteg lett: megfertőzték hepatitisszel. A férfit tévesen gyanúsították azzal, hogy 1982-ben, szülőhazájában, Pennsylvániában megerőszakolt és megölt egy nőt.

8057 napot töltött rácsok mögött, mígnem 2003-ban, egy DNS teszt eredménye miatt felmentették.

Nick Yarris 22 évig ült ártatlanul börtönben Forrás: facebook.com/pg/NicholasYarris

A négygyermekes apa könyvet írt a történtekről, és hamarosan dokumentumfilm is készül róla. Yarrisnak van miről mesélnie: a 22 év alatt a börtönben találkozott sorozatgyilkoskkal, pszihopatákkal, kannibálokkal, sokszor megkínozták, és tanúja volt gyilkosságoknak is.

Kiderült Katalin hercegnő hobbija: Vilmos herceg felesége imád színeznihttp://www.life.hu/news/20161129-kiderult-katalin-hercegno-hobbija-vilmos-herceg-felesege-imad-szinezni.htmlKatalin hercegnőről csak annyit tudunk, hogy stílusosan öltözik, rengeteg kötelezettsége van, miközben neveli gyermekeit. Most azonban kiderült, mivel kapcsolódik ki mindenki kedvenc hercegnője. News--Kastély előtt fotózkodott a család, de halálra rémültek a kép láttánhttp://www.life.hu/news/20161129-ket-kisertet-tunt-fel-a-csalad-idilli-fotojan-a-crathes-kastelynal.htmlElső pillantásra a családi fotó nem több mint az összes hasonló kép. Mosolygó anya a lányával és unokájával, ám közelebbről megnézve elfog mindenkit a borzongás. Két kísértet is látható a fotón: egy női alak és a kezében egy gyermek. News--Colonel Abrams híres popsztár hajléktalanként halt meghttp://www.life.hu/news/20161129-colonel-abrams-hires-popsztarbol-hajlektalan-lett-igy-hunyt-el-67-evesen-halaadaskor.htmlAz amerikai énekes Colonel Abrams 67 éves korában elhunyt. A popsztár, aki a Trapped című slágerrel vált ismertté hajléktalanként élt New Yorkban.NewsOrigoTöbb napos holttestre bukkantak a dél-pesti kórházbanhttp://www.life.hu/news/20161129-tobb-napig-fekudt-egy-holttest-egy-korhaz-mosdojaban-senki-se-talalt-ra-a-takaritok-sem.htmlA Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház Rendelőintézetének 9. emeleti mosdójában, a koraszülött osztálytól nem messze találtak rá egy több napos holttestre... News--Ezt az eltűnt testvérpárt keresik Budapestenhttp://www.life.hu/news/20161129-eltunt-testverpart-keresnek-budapesten-fenykep-alapjan-nyomoznak-utanuk.htmlÚgy tudni, a rendőrség az alábbi fénykép alapján körözi az eltűnt testvérpárt. A 16 éves lány és öccse Pesterzsébetre indultak, de egy napja senki sem látta őket. NewsOrigoNico Rosberg Michael Schumachernek köszöni vb-címéthttp://www.life.hu/news/20161129-nico-rosberg-vilagbajnoki-cimet-michael-schumachernek-koszoni.htmlNico Rosberg kemény munkával megszerezte első világbajnoki címét, de nem tartotta meg az érdemet kizárólag magának. Szerinte egykori csapattársának, vagyis Michael Schumachernek is volt szerepe abban, hogy eddig jutott. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.