Dráma! Megerőszakoltak és megfojtottak egy nyolcéves gyermeket

Forrás: Dreamstime -
nemi erőszak erőszak kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tudni, a nyolcesztendős Sabrina Stauffenberg templomba készült Olney városában, Illinois államban. A házuk előtti megállóban várta a buszt, akkor látták őt utoljára.

A Mirror értesülései szerint az eltűnését azonnal bejelentették, és nem sokkal később el is fogták azt a férfit, aki felelős volt a lány elrablásáért. Kiderült, hogy az 53 éves elkövető, Glen Ramley többször is megerőszakolta, majd pedig megfojtotta a gyermeket.

Illusztráció Forrás: Dreamstime

Az áldozat egyik családtagja szerint a férfi korábban Sabrina egyik rokonával találkozgatott, és érezhető volt rajta, hogy mentálisan instabil. Ramleynek nem ez volt az első ilyen ügye, 2014 októberében állítólag szexuálisan bántalmazott egy nőt. Most ismét eljárás indult ellene.

Unalmas és kínos stockfotókat trollkodott szét egy férfihttp://www.life.hu/news/20161129-stock-fotokra-photoshoppolta-oda-magat-a-ferfi.htmlA stock fotók, más néven illusztrációs képek arról híresek, hogy általában borzasztóak, kellemetlenek és furcsák. Egy férfi azonban meglátta bennük a lehetőséget: oda photoshoppolta magát a képekre! NewsOrigoMár nincs egyedül a börtönben: cellatársat kapott a körúti robbantóhttp://www.life.hu/news/20161129-mar-nincs-egyedul-a-bortonben-cellatarsat-kapott-a-koruti-robbanto-p-laszlo.htmlMég mindig zajlik a körúti robbantó néven elhíresült P. László ügye, aki állítólag már nincs egyedül a börtönben: egy kétszemélyes zárkában van, és egy cellatársat is kapott. NewsHagyták a hóban reszketni a 3 éves pucér kisfiúthttp://www.life.hu/news/20161129-3-eves-kisfiut-kinoztak.htmlNem csak hagyták a hóban fagyoskodni a 3 éves kisfiút, hanem videót is készítettek róla, ahogy reszket... NewsOrigoKastély előtt fotózkodott a család, de halálra rémültek a kép láttánhttp://www.life.hu/news/20161129-ket-kisertet-tunt-fel-a-csalad-idilli-fotojan-a-crathes-kastelynal.htmlElső pillantásra a családi fotó nem több mint az összes hasonló kép. Mosolygó anya a lányával és unokájával, ám közelebbről megnézve elfog mindenkit a borzongás. Két kísértet is látható a fotón: egy női alak és a kezében egy gyermek. News--A Magyar Úszó Szövetség függetleníti magát Water Willytőlhttp://www.life.hu/news/20161129-az-uszo-szovetseg-megtagadta-water-willyt.htmlBemutatták a vizes-vb új kabaláit, két vízililiomot. A Water Lilly és a Water Willy nevet kapták a figurák, de az utóbbiról kiderült, hogy egy szexuális segédeszköz is ezt a nevet viseli. Az úszószövetség ennek hatására közleményt adott ki melyben leszögezték, függetlenítik magukat a kabaláktól. NewsOrigoBorzalmas: tragikus körülmények között zuhant le a brazil focicsapat gépehttp://www.life.hu/news/20161129-egy-futball-csapattal-a-fedelzeten-zuhant-le-egy-repulogep-5-en-eltek-tul.htmlTegnap este negyed 11-kor zuhant le a brazil focicsapat gépe Kolumbiában, kevesen élték túl az ütközést. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.