Küldj képeslapot a beteg Jázminnak

Forrás: Thinkstock -
kislány képeslap beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok mindenen ment már keresztül Jázmin az élete során, és még nincs vége. Rendszeresen járnak édesanyjával orvosi vizsgálatokra, többször műtötték is a kislányt, akinek van egy kívánsága az idei ünnepekre: minél több embertől szeretne képeslapot kapni!

Jázmint anyukája hősként mutatja be gyermekét, és a 13 éves kislány valóban az is. Kiskora óta küzd számos betegséggel, de nem adja fel. A többi között csecsemő-és gyermekkori anyagcserezavara van, tüdődaganattal műtötték és eltávolították jobb tüdőlebenyének egy részét is.

Küldj képeslapot Jázminnak! Forrás: Thinkstock

Sajnos rendszeres látogatója a Tűzoltó utcai gyermekklinikának, de minden beavatkozást és problémát hősiesen visel. Anyukája egyedül neveli a kislányt, akinek vannak vágyai és álmai is. Az idei ünnepekre például az a kívánsága, hogy minél több embertől kapjon képeslapot! Édesanyja juttatta el Jázmin kérését Veréb Tamásnak, aki Facebook-oldalán tette közzé az üzenetet, hogy minél több ember értesüljön róla.

Váltsd valóra Jázmin álmát,

küldj te is képeslapot a kislánynak mikulásra vagy karácsonyra!

Erre a címre küldheted a képeslapot

Szilvási Jázmin

Hajósi utca 15.

Miske

6343

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.