Megérkezik a hó, itt az igazi tél

Forrás: Thinkstock -
havazás időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sok kell, hogy beköszöntsön az igazi tél, ma este kaphatunk belőle egy kis ízelítőt. Igazi havazásra is számíthatunk, estére pedig akár nagyobb hótakaró is kialakulhat.

Szerdán napközben fokozatosan növekszik a felhőzet, estétől északon pedig elkezdődik a hószállingózás, és havazás, akár nagyobb hótakaró is kialakulhat. Reggel -4, délután +4 fok körül alakul a hőmérséklet.

Ma már hullni fog a hó Forrás: Thinkstock

Csütörtökön szinte egész nap számíthatunk valamilyen csapadékra, főként szitálásra vagy esőre, de a hegységekben és ÉK-en hó, havas eső is lehetséges. A hőmérséklet maximuma 2 és 7 fok között alakul. Péntekre borongós és szeles időre számíthatunk, de ekkor már csak gyenge eső vagy zápor várható, az is csak elszórtan. Délutánra szerencsére mérséklődik a légmozgás. Délután akár +6 fok körüli értékeket is mérhetünk - írja a Köpönyeg.hu.

Így reagált Gyurta Dániel Gyárfás lemondásárahttp://www.life.hu/news/20161130-gyurta-dani-megszolalt.htmlGyárfás Tamás, a MÚSZ elnöke ma reggel lemondott pozíciójáról. A 27 éves sportoló nem hagyta szó nélkül a történteket. News--Középkorú férfit sodort el a 3-as metróhttp://www.life.hu/news/20161130-3-as-metro-sodort-el-egy-ferfit.htmlPótlóbusz járt az M3-as metró helyett Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér között, mivel az Ecseri úti megállónál szerda reggel baleset történt: elsodort egy középkorú férfit a szerelvény. News--Ambrus Attila tökéletes tanítványra lelthttp://www.life.hu/news/20161125-film-keszul-a-viszkis-rablo-eleterol.htmlA nevét és a bűnét mindenki tudja, de úgy tűnik, nemsokára az egész életét megismerhetjük. News--Így él most Tánczos Gábor, aki a 11 éves Zsófi megöléséért ülthttp://www.life.hu/news/20161130-igy-el-most-tanczos-gabor-aki-a-11-eves-zsofi-megoleseert-ult.htmlMár nyolc éve annak, hogy Tánczos Gábor feltételesen szabadult, de képtelen új életet kezdeni. A 37 éves férfi és édesanyja Körmenden él, egy kis lakásban. Mindketten a vallásban keresnek menedéket. News--Nick Yarris 22 évig ült ártatlanul börtönben: betegségének köszönhető, hogy kiszabadulthttp://www.life.hu/news/20161129-nick-yarris-22-evig-ult-artatlanul-bortonben-nemreg-errol-meselt-a-ferfi.htmlCsoda, hogy Nick Yarris még él: a férfi 22 évig volt a halálsoron, minden nap arra várva, mikor jön el az ő ideje. Végül kiderült, ártatlan, ám a börtönben töltött évek komoly nyomokat hagytak benne. NewsOrigoKiderült Katalin hobbija: imád színezni a hercegnőhttp://www.life.hu/news/20161129-kiderult-katalin-hercegno-hobbija-vilmos-herceg-felesege-imad-szinezni.htmlKatalin hercegnőről csak annyit tudunk, hogy stílusosan öltözik, rengeteg kötelezettsége van, miközben neveli gyermekeit. Most azonban kiderült, mivel kapcsolódik ki mindenki kedvenc hercegnője. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.