Elhunyt a Hawaii Five-O sorozat sztárja, Keo Woolford

Forrás: IMDb -
Keo Woolford halál Hawaii Five-O
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 49 éves színész egy hawaii kórházban hunyt el hétfőn, miután 3 nappal korábban stroke-ot kapott. Hawaii Five-O sorozatból ismerhetik a legtöbben, de játékfilmekben is játszott, sőt rendezett is.

Tragikus hirtelenséggel hunyt el Keo Woolford 49 évesen. A színészt legtöbben a Hawaii Five-O sorozatból ismerhetik, ahol 2011 és 2015 között alakította James Chang nyomozót, de ezen kívül több filmben is játszott, például a 2014-es Godzillában.

49 évesen elhunyt Keo Woolford Forrás: IMDb

A színészet mellett forgatókönyvíró és rendező is volt. Ő írta és rendezte a The Haumana című díjnyertes filmet, aminek folytatása is folyamatban volt, de sajnos annak a leforgatására már nem fog sor kerülni. A színész hétfőn hunyt el egy hawaii kórházban, miután 3 nappal korábban stroke-ot kapott. Hiába küzdöttek az életéért, nem tudták megmenteni - írja a Hollywood Reporter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.