A 2016-os év 5 legbizarrabb története a nagyvilágból

elképesztő 2016 bizarr haláleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is gondolnánk, hogy mennyi hihetetlen eset történt idén is a világban. Összegyűjtöttünk 5-öt a legdurvábbak közül.

22 éves fiatal lett öngyilkos egy Facebook live videón

Szerelmi bánat vezette a török férfit ehhez a döntéshez. Először egy posztot tett közzé a közösségi oldalán, ahol bejelentette, hogy barátnője szakított vele. Ezt követően pedig élő Facebook videót kezdeményezett, és kijelentette, hogy öngyilkos lesz. Elsőre a fegyver nem sült el, mert nem volt kibiztosítva, ám másodjára sebet ejtett a fiatal testén. Azonnal mentőt hívtak hozzá, de a kórházban belehalt a sérüléseibe.

80 éves öregemberként jött világra egy kisbaba

Orvosok járnak csodájára a nem mindennapi esetnek: ritka genetikai rendellenességgel született egy kisfiú Bangladesben. Testét sűrű szőr, erős ráncok, és az öregségre jellemző beesett arcvonások borítják. Szakemberek szerint, egy nagyon ritka, progéria nevű betegségben szenved, amely gyógyíthatatlan, és jellemzője a gyors öregedés. A kicsi úgy fest, mintha egy apró testű öregember lenne. A szülők azonban nincsenek elkeseredve, csodálják babájukat, és örülnek neki, hogy a lányuk mellé most egy fiú gyermekük is lett.

Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

Prostitúcióval a bőrrák ellen

Egy 19 éves lány édesanyján akart segíteni, aki súlyos bőrrákkal küzdött, ám a családnak nem volt pénze a kezelések finanszírozására. Cao Mengyuan elhatározta, hogy megszerzi az összeget, ha kell bármi áron. A lány hirdetni kezdte magát az interneten, ahol egy kicsit olvashattunk is az életéről. Kiderült, hogy pontosan 14 millió forint volt az édesanya gyógyulása, így ennyiért árulta a fiatal a testét. Egy jelentkező akadt is a felhívásra, aki kifizette volna a kórházi számlákat, ám arról nem tudni, hogy kért-e valamit cserébe Cao-tól. Valószínűleg nem, mert a helyi jótékonysági egyesület alelnöke azt nyilatkozta, hogy a család megnyugodhat, rendezve lesz a 45 éves nő helyzete.

Feláldozná szüzességét anyja életéért egy tini lány.
Képünk illusztráció. Forrás: Thinkstock

Guminőre cserélte a családját egy férfi

A japán származású férfi két gyermekét és feleségét hagyta hátra, mikor egy műanyag babát választott társul. Senji bevallotta: azért választotta a babát, mert a való életben az emberek szívtelenek. Meghitt kapcsolatot ápol a babával, mindennap fürdeti, öltözteti, csinosítgatja, és tolókocsiban szállítja. Megdöbbentő, hogy szexuális kapcsolatot is létesít a hamis nővel, melyhez nagyjából 1,7 millió forintnak megfelelő összegért lehet hozzájutni.

Abnormális szerelmet érez egy férfi egy guminő iránt Forrás: Sandra Hoyn

Napi 50 orgazmustól szenved egy fiatal nő

Amanda olyan betegségben szenved, melynek következtében bárhol, bármikor és bármitől orgazmusa lehet, akár a legkellemetlenebb élethelyzetekben is. Előfordul, hogy naponta 50 alkalommal is hatalmába keríti az eddig gyönyörnek vélt érzés. Fiatalabb korában az öngyilkosságon is gondolkodott, annyira nem viselte jól állapotát. Pillanatnyilag nincs gyógyír a betegségre, ám speciális tornagyakorlatokkal és egyéb kezelésekkel kordában tartható.

Adócsalás miatt börtönbe kerülhet Krisztina hercegnőhttp://www.life.hu/news/20161201-adocsalas-a-vad-krisztina-spanyol-hercegno-ellen.htmlA fél világ kiakadt, amikor Károly herceg elvette az egykor férjes asszony Kamillát, és az is sokakat bosszant, hogy Harry herceg mostani kedvese, Meghan Markle is bizony feleség volt egykor. Ám van ennél sokkal kínosabb "kékvérű-botrány" napjainkban, aminek a főhőse történetesen a spanyol hercegnő. News--Alaposan megverte feleségét a férfi az esküvő utánhttp://www.life.hu/news/20161201-megverte-a-ferfi-a-nejet-a-lagzi-utan.htmlAzt hinnénk, hogy egy esküvő szinte mindig romantikus esemény, ám vannak elég sokkoló kivételek: nemrég egy férj a lagzin annyira helybenhagyta újdonsült feleségét, hgy a nőt kórházba kellett vinni. NewsThinkstockEltitkolhatta az üzemanyaghiányt a lezuhant gép pilótájahttp://www.life.hu/news/20161201-eltitkolhatta-az-uzemanyaghianyt-a-brazil-gep-pilotaja.htmlA legfrissebb hírek szerint a Kolumbiában lezuhant utasszállító gép pilótája tudta, hogy kevés az üzemanyaguk, ám ezt nem közölte időben a légiforgalmi irányítással. News--Az ország egész területére vészjelzést adtak ki!http://www.life.hu/news/20161201-idojaras-az-orszag-egesz-teruletere-veszjelzest-adtak-ki-a-szel-miatt.htmlAz Országos Meteorológiai Szolgálat az ország egész területére figyelmeztető előrejelzést adott ki. Csütörtök éjjeltől egészen péntek éjfélig tart a vészjelzés. News--Az elhunyt futballista egy héttel a halála előtt tudta meg, apa leszhttp://www.life.hu/news/20161201-a-brazil-csapat-elhunyt-focistaja-halala-elott-tudta-meg-hogy-apa-lesz.htmlBorzalmas repülőgép- szerencsétlenségben halt meg egy brazil focicsapat majdnem összes tagja. Hétfő este zuhant le a gép, amivel utaztak, mindössze ketten élték túl a csapatból a tragédiát. Nem volt ilyen szerencsés Tiago da Rocha Vieira nevű játékos, aki a halála előtt tudta meg, hogy apa lesz, de a gyermekét sajnos már nem láthatja... NewsOrigoA szexuális erőszakkal vádolt mentős állítja, egy betegéhez sem nyúlthttp://www.life.hu/news/20161201-a-szexualis-eroszakkal-gyanusitott-mentos-egy-betegehez-sem-nyult.htmlSzexuális erőszakkal vádolt meg két mentőst egy fiatal lány, akit rosszullét miatt szállítottak kórházba. A lány állítja, hogy szexuális ajánlatot tettek neki, majd gumikesztyűben tapogatták. A két mentős ártatlannak vallja magát, az ápoló állítja, soha nem nyúlt egyetlen betegéhez sem. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.