Újabb több napos holttestet találtak, ezúttal a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban

Forrás: Thinkstock -
holttest hulla Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Győr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több napos holttestre találtak rá a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház sportházában. Nem ez az első eset, hogy hullára bukkannak egy klinikán, legutóbb a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban fedeztek fel egy szintén több napos holttestet.

Mindössze néhány napja látott napvilágot az a hír, miszerint egy több napos holttestet találtak a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház Rendelőintézetének 9. emeletén. A mosdóban, a koraszülött osztálytól nem messze volt a hulla, most pedig egy újabb holttestet találtak, csak egy másik magyar kórházban.

Újabb több napos holttestet találtak egy kórházban - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Ezúttal a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház sportházában bukkantak rá a szintén több napos hullára - írja a boldoguljgyorben.hu. A lap kérdésére a rendőrség megerősítette a tényt, és közölte, hogy kizárták az idegenkezűséget. "A haláleset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja, tekintettel arra, hogy az eset kapcsán az idegenkezűséget a helyszínen kizárták" - írták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.