Nekiestek Hosszú Katinkáéknak - Távoztak az edzői megbeszélésről

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka -
Hargitay András úszóválogatott Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kanadai rövidpályás világbajnokság helyszínén keveredett szóváltásba Hargitay András, az úszóválogatott kapitánya és Hosszú Katinka, valamint férje, Shane Tusup Gyárfás Tamás lemondása kapcsán.

A lap arról számol be, hogy a házaspár az incidens után távozott a helyszínről.

Így örült Hosszú Katinka és Shane Tusup Rióban Forrás: Facebook/Hosszú Katinka
Füstölő 4-es metróból menekítik az utasokat Budapestenhttp://www.life.hu/news/20161202-budapesten-fustolt-a-4-es-metro.htmlFüst volt a 4-es metróban, az egyik szerelvényről 122 embert menekítettek ki, Fővám téri és a Gellért téri állomásokat kiürítették. A metróvonal egész hosszán pótlóbusz jár. News--Állítják: sokkoló fotókat árulnak eurómilliókért Schumacherrőlhttp://www.life.hu/news/20161201-a-sibalesetet-szenvedett-schumacherrol-fotokat-arul-allitolag-egy-ismeros.htmlPletyka vagy sem, a német In Touch magazin arról ír, hogy durván betörtek Michael Schumacher és a családja intimszférájába. Valaki lefotózhatta a nagybeteg sportolót, és most a képekkel házal. News--Jön a fogcsikorgató hideg - Hatalmasat változik az időjáráshttp://www.life.hu/news/20161127-idojarasvaltozas-kemeny-faggyal-es-hoval-jon-a-december.htmlHa valaki az enyhe idő hatására elfelejtette volna, lassan itt a karácsony, annak hamarosan nagyon is felfrissül az emlékezete. Nemsokára faggyal, hóval, hideggel támad a december, így a karácsonyi vásárokat már igazi mínuszokban járhatod végig, miközben kürtőskalácsot majszolsz és forralt bort kortyolgatsz. News--Extra szuperholdat láthatunk hétfőnhttp://www.life.hu/news/20161113-extra-szuperholdat-lathatunk-hetfon-fogalmaz-a-nasa.htmlHogy a szuperhold valóság vagy babona: megoszlanak a vélemények. Az biztos, hogy szuperhold akkorlátható, ha telihold van, viszont nem minden teliholdat nevezünk szuperholdnak. News--Megvan az 50 ezer like a BGE-s hallgatóknak - Így reagált az egyetemhttp://www.life.hu/news/20161105-megvan-az-50-ezer-like-a-bge-s-hallgatoknak.htmlAhogy megírtuk, komoly közösségi küldetésért kampányolnak a BGE diákjai, 50 ezer lájkért cserébe nem kell vizsgázniuk. A hír kapcsán az intérmény sajtóközleményt adott ki. NewsOrigoSúlyos hibát követett el Dani Mathers Playboy-modell: börtönbe mehethttp://www.life.hu/news/20161105-dani-mathers-playboy-modell-testszegyenitessel-es-a-maganelet-megsertesevel-vadoljak.htmlAkár hat hónap börtönbüntetéssel is sújthatják Dani Mathers Playboy-modellt, aki egy edzőtermi fotóval kigúnyolta egy idős nő testét.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.