Mínusz 10 fokkal riogat a meteorológia

Forrás: adventiunnep.hu -
advent december időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akik a havat várják, azoknak most csalódnuk kell. Pedig milyen jó is lenne, ha szállingózó hópelyhek között mászkálhatnánk az adventi vásárokban és nézhetnénk a kivilágított várost. Nos, be kell érned a farkasordító hideggel, amitől viszont el is tekintenénk. 

Vasárnap Napos és erősen fátyolfelhős tájak váltakoznak, csapadék sehol sem fordul elő. A szél gyenge lesz. Hajnalban párássá válhat a levegő. Reggel -10 és -2, délután 0 és +5 fok között alakul a hőmérséklet. Hideg téli időnk lesz advent második vasárnapján.

Hétfő Hajnalban párás, napközben változóan felhős idő lesz többórás napsütéssel. Csapadék nem várható. Reggel -4, délután +3 fok körüli értékeket mérhetünk.

Jól öltözz fel, ha az adventi vásárba mész - Sapka, sál, kesztyű kötelező Forrás: adventiunnep.hu

Kedd Mikulás napján fátyolfelhős lesz az ég. Száraz időre számíthatunk. Az északnyugati szél néhol megélénkül. Reggel -10 és -1, délután -1 és +6 fok között várható a hőmérséklet. Szerda Napos, gyengén felhős időre van kilátás. Csapadék továbbra sem fordul elő. Reggelre -3 fok köré süllyed, délutánra +3 fok köré emelkedik a hőmérséklet.

Csütörtök Reggelre sokfelé válik párássá a levegő, foltokban köd is képződik, mely napközben néhol tartósan megmaradhat. Marad a hideg téli idő: reggel továbbra is fagyni fog, és délután is csak kevéssel mérhetünk fagypont feletti értékeket.

Forrás: köpönyeg.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.