Az igazi Mikulás hivatala évi 1 millió levelet kap a gyerekektől

Lappföld interjú mikulás Joulupukki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu riportere az igazi Mikulással készítette interjút, aki idén is ellátogatott Magyarországra. Ajándékot is vitt, hogy végre a Télapó is kapjon valamit.

AZ igazi Mikulás sok érdekes dolgot árult el, amire már régen kíváncsiak vagyunk. Elmondta, hogy milyen elképesztő mennyiségű levél érkezik a hivatalába, és azt is, hogy a mit kivánnak a gyerekek a világ különböző tájain.

Összeütközött két metró, többen megsérültekhttp://www.life.hu/news/20161205-osszeutkozott-ket-metro-tobben-megserultek-budapest-m2.htmlBaleset történt a M2-es metró vonalán, az Örs vezér tere és a Puskás Ferenc Stadion között pótlóbuszokkal közlekedhetnek az utasok. NewsSaját családja előtt lett öngyilkos a lány, akit az interneten zaklattakhttp://www.life.hu/news/20161204-sajat-csaladja-elott-lett-ongyilkos-a-lany-akit-az-interneten-zaklattak.htmlAz egész családja szeme láttára halt meg az a 18 éves texasi lány, akit hónapokig zaklattak a közösségi oldalakon. NewsThinkstockÖngyilkos lett a börtönben a balástyai rém http://www.life.hu/news/20161205-szabo-zoltan-a-balastyai-rem-megolte-magat-a-bortonben.htmlÖngyilkosságot követett el két, emberölésért életfogytig tartó jogerős szabadságvesztésre ítélt fogvatartott a Szegedi Fegyház és Börtönben hétfőn - közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága az MTI-vel. NewsThinkstock43 ezerszer erőszakolták meg Karla Jacinto mexikói nőthttp://www.life.hu/news/20161205-43-ezerszer-eroszakoltak-karla-jacintot.htmlTizenkét éves korától kényszerítették prostitúcióra a mexikói nőt, akit összesen legalább 43000 ember erőszakolt meg. Karla Jacinto szerencséjére ki tudott menekülni a rabságból, ezért most emberjogi aktivistaként másokon segít, még Ferenc pápa is fogadta. News--Muhammad Ali úgy érezte, hogy figyelik őt a földönkívüliekhttp://www.life.hu/news/20161205-muhammad-alit-figyeltek-az-ufok.htmlSaját bevallása szerint nem is egy, hanem két repülőcsészealj is figyelte a híres sportolót. News--Így lett a magyar hajléktalanból elismert festő Bécsbenhttp://www.life.hu/news/20161205-magyar-hajlektalanbol-lett-becsben-festo.htmlIgazi sikertörténet a magyar férfi esete. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.