Muhammad Ali úgy érezte, hogy figyelik őt a földönkívüliek

2016.12.05. 13:57

Saját bevallása szerint nem is egy, hanem két repülőcsészealj is figyelte a híres sportolót.

Muhammad Ali, az egykori sztárbokszoló állítása szerint az egyik edzése során jelen voltak furcsa lények, és ő biztos abban, hogy őt figyelték. Green Beckley-nek mesélt részletesen az észleléseiről, aki aztán könyvet is írt a témában.

Muhammad Ali többször is érzékelt ufókat maga körülForrás: AFP

„Sokszor futás közben láttam az űrhajókat, még mielőtt felktelt a nap. Ott lebegett a fejem felett ez a ragyogó fény, mintha valami láthatatlan szálon vezették volna. Először azt hittem, helikopter lehet, de a másik pillanatban egy ugyanilyen objektum suhant el előttem. Az vörösen izzó csíkot húzott maga után. Úgy lehet őket leírni, ahogy a legtöbben szokták: fényesek és kerekek"tudta meg az Express.

Egy híres sportoló mesélt az ufó tapasztalásairól, képünk illusztrációForrás: Dreamstime

Ekkor Ali szólt az edzőjének, mert nem akart hinni a szemének, de az edző is ugyanúgy látta a furcsa jelenséget, mint ő maga. Mindketten látták, hogy nagyjából 15 percig a város felett keringtek. Kiderült, hogy abban az időben mások is tapasztaltak hasonló eseményeket. Egy newarki jelentés szerint a repülőtér területén sokkal közelebb merészkedtek az ufók a talajszinthez.

Green Beckley elmesélése szerint Muhammad Ali sokszor úgy érezte, hogy figyelik őt az idegenek.

UFObokszolóföldönkívüli