Michael Phelps szerint Hosszú Katinka lenyűgöző sportoló

Forrás: AFP -
vélemény világbajnok sportoló Hosszú Katinka Michael Phelps
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az év úszójának választott amerikai sportember a windsori rövidpályás világbajnokság helyszínén rendezett gála után nyilatkozott az M4 Sportnak a magyar lány munkájáról. 

"Rengeteget versenyzett, és szinte semmit sem pihent. Az idei nyári olimpián és tavaly a vb-n tényleg maradandót alkotott, és a legjobbat kívánom neki, hogy innen továbblépjen. Ő olyasvalaki, akit élvezet nézni. Két ilyen meghatározó hölgy, mint ő és Katie Ledecky egyszerre a sportban...őrület! Úszószemszögből is elképesztő nézni őket." - mondta Michael Phelps, aki a pályafutása során összesen huszonnyolc ötkarikás érmet gyűjött.

Ő olyasvalaki, akit élvezet nézni Forrás: AFP

Hosszú Katinka lett az év úszója

A magyar sportoló egymás után harmadszor, Michael Phelps 2012 után másodszor lett az év úszója - a trófeákat a windsori Ceasars Hotel Colosseum nevű rendezvénycsarnokában adták át.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.