Elhunyt a híres színésznő, Margaret Whitton

Forrás: Dreamstime -
halál Margaret Whitton rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg ismert filmben játszott Margaret Whitton. A Dupla vagy semmiben, vagy Az arc nélküli emberben is láthattuk. A híres színésznő 67 évesen távozott az élők sorából, elvesztette a harcot a rák ellen.

A rajongók elől titkolták, hogy Margaret Whitton komoly betegséggel küzd. Csak a család és a közeli barátok tudták, hogy a színésznő rákos, ezért is taglózott le mindenkit a 67 éves Margaret halálhíre. A színésznő néhány nappal a születésnapja után távozott az élők sorából.

Elhunyt a híres színésznő Margaret Whitton - Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

A halálának hírét férje osztotta meg a nyilvánossággal, de több részletet nem akart közölni a körülményekről. A színésznő több híres filmben is játszott. Szerepelt a 9 és fél hétben, Az arc nélküli emberben, A nagy csapatban, vagy éppen Dupla vagy semmiben - írja a The Hollywood Reporter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.