Randalírozó fiatalok ököllel támadtak a taxisokra Pécsett

Forrás: Thinkstock -
Pécs taxi támadás banda szórakozóhely
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szórakozóhelyről tessékelték ki a pécsi csapatot, akik nem bírtak az indulataikkal. Mindenkit megtámadtak az utcán, még a taxisokra is rátámadtak.

Nem először okoz gondot Pécsett a 8 fős társaság, agresszivitásuk miatt már többször kerültek bajba. Legutóbb egy szórakozóhelyről is kitessékelték őket, ők pedig az utcán folytatták ámokfutásukat. Állítólag mindenkit megtámadtak, aki az útjukba került, még a taxisokat is.

A pécsi banda senkit sem kímélt - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

"Fontos tisztázni: nem mi, a taxisok lettünk agyonverve, hanem a 8 fős társaság mindenkinek nekiesett. Így történt ez velem is, miután szóltam, hogy az éppen akkori áldozatukat ne a motorháztetőmön verjék.

Erre válaszul egy öklöst kaptam, ami a számat érintette"

- részletezte a történteket a Blikknek az egyik ádlozat, aki félt attól, hazáig fogják követni. A szórakozóhely előtt egyébként rengeteg taxis állt, de csak egy segített a bajba jutott nőn. "A szórakozóhely előtt egyébként vagy 8–10 taxis állt, sajnos mindegyikük elillant, amikor segítségre lett volna szükség. Egyedül egy 26 éves, pár hónapja taxizó srác segített, akinek viszont a kocsija bánta bátorságát" - mondta a nő. A lap szerint a balhés banda nem ismeretlen a rendőrök számára, sokszor vitték már be őket hasonló tettek miatt.

Az igazi Mikulás hivatala évi 1 millió levelet kap a gyerekektőlhttp://www.life.hu/news/20161205-az-igazi-mikulas-hivatala-evi-1-millio-levelet-kap-a-gyerekektol-joulupukki.htmlA Life.hu riportere az igazi Mikulással készítette interjút, aki idén is ellátogatott Magyarországra. Ajándékot is vitt, hogy végre a Télapó is kapjon valamit.NewsThinkstockÖngyilkos lett a börtönben a balástyai rém http://www.life.hu/news/20161205-szabo-zoltan-a-balastyai-rem-megolte-magat-a-bortonben.htmlÖngyilkosságot követett el két, emberölésért életfogytig tartó jogerős szabadságvesztésre ítélt fogvatartott a Szegedi Fegyház és Börtönben hétfőn - közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága az MTI-vel. NewsThinkstock43 ezerszer erőszakolták meg Karla Jacinto mexikói nőthttp://www.life.hu/news/20161205-43-ezerszer-eroszakoltak-karla-jacintot.htmlTizenkét éves korától kényszerítették prostitúcióra a mexikói nőt, akit összesen legalább 43000 ember erőszakolt meg. Karla Jacinto szerencséjére ki tudott menekülni a rabságból, ezért most emberjogi aktivistaként másokon segít, még Ferenc pápa is fogadta. News--Muhammad Ali úgy érezte, hogy figyelik őt a földönkívüliekhttp://www.life.hu/news/20161205-muhammad-alit-figyeltek-az-ufok.htmlSaját bevallása szerint nem is egy, hanem két repülőcsészealj is figyelte a híres sportolót. News--Így lett a magyar hajléktalanból elismert festő Bécsbenhttp://www.life.hu/news/20161205-magyar-hajlektalanbol-lett-becsben-festo.htmlIgazi sikertörténet a magyar férfi esete. News--Hosszú Katinka lett az év úszójahttp://www.life.hu/news/20161205-hosszu-katinka-az-ev-uszoja-csodas-dijjal-gazdagodott-a-magyar-sportolo.htmlA magyar sportoló egymás után harmadszor, Michael Phelps 2012 után másodszor lett az év úszója - a trófeákat a windsori Ceasars Hotel Colosseum nevű rendezvénycsarnokában adták át. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.