Több mint egymillióan lesznek egy 15 éves lány szülinapi bulijában

News Mexikó születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A BBC számol be az év egyik leendő legvadabb szülinapjáról: Rubi Ibarra Garcia 15. születésnapi partiján várhatóan 1,2 millió ember lesz ott. 

Különleges nap vár a lassan 15 éves Rubi Ibarra Garciára: a lánynak hatalmas bulija lesz. A 15. születésnap, vagyis a Quinceañera a Latin-Amerikai országokban a felnőtté válást jelképezi, így ezt a napot nagyon megünneplik a lányok: van mise, zene, tánc, különleges fellépések, minden, ami egy jó bulihoz kell.

Rubi partiján három zenekar is fellép, illetve rendeznek egy pénzdíjas lóversenyt is.

De hogy hogyan kerül a buliba több, mint egymillió vendég? Nos, a lány apja, Crescencio Ibarra egy videón hirdeti az eseményt.

Az egyik mém azzal viccelődik, hogy az ország elnöke és Donald Trump egyezséget kötöttek, hogy a migráns mexikóiak haza mehetnek Rubi partijára Forrás: Twitter

A férfi csak a környékbelieket akarta meginvitálni az eseményre, ám rosszul sült el a dolog, most pedig már nem szívja vissza a meghívást, és ígéri, senkit sem küld haza a megabuliból, ami december végén lesz.

Rendőröket is kivezényelnek a helyszínre, ami szintén megihlette a mémgyárosokat Forrás: Twitter

A partihoz természetesen már mémeket is készítettek, ami nem is csoda: állítólag rendőröket is kivezényelnek majd a helyszínre.

Lezuhant egy utasszállító gép http://www.life.hu/news/20161207-lezuhant-utasszallito-a-pakistan-international-airlines-egy-belfoldi-jarata-legalabb-40-emberrel.htmlLezuhant a Pakistan International Airlines egy belföldi járata, melyen közel 40 ember tartózkodott - közölte szerdán a csitráli térség ügyeletes hatósága. News--Barátkozni akart a halott kislány szellemehttp://www.life.hu/news/20161207-baratkozni-akart-hannah-butlerrel-egy-lany-szelleme.htmlA fiatal nő biztos abban, hogy az előtte megjelenő kislány szelleme a barátja akart lenni. News--Megaláztak egy rákos nőt a repülőtérenhttp://www.life.hu/news/20161207-a-mellrakkal-kuzdo-not-megmotoztak-a-repuloteren.htmlA repülőtér ellenőrző pontján csúnyán megalázták a beteg asszonyt. News--Hosszú Katinka 400 méter vegyesen ismét aranyérmet nyert a világbajnokságonhttp://www.life.hu/news/20161207-hosszu-katinka-400-meter-vegyesen-ismet-vilagbajnok-lett.htmlHosszú Katinkát megint csak a távolból láthatták versenytársai 400 méter vegyesen, nagyjából fél medencére volt a többiektől. Hatalmas előnnyel szerezte meg újabb aranyérmét ebben a számban, de nem ő az egyedüli, aki jól teljesített. A 24 éves Bernek Péter bornzérmet nyert. News--Megölte majd megcsonkította társát egy tinihttp://www.life.hu/news/20161207-mathew-borges-meggyilkolta-es-megcsonkitotta-tarsat.htmlEgy amerikai tinédzser brutális kegyetlenséggel végzett egyik osztálytársával. News--15 éves fiút erőszakoltak meg migránsokhttp://www.life.hu/news/20161207-5-afgan-menekult-eroszakolt-meg-egy-15-eves-fiut.html5 afgán fiú erőszakolta meg hatodik társukat egy erdőben. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.