P. Debrenti Piroska rádiós bemondónő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kilencvenéves korában elhunyt P. Debrenti Piroska, a Magyar Rádió volt bemondója csütörtök este - tudatta a család az MTI-vel pénteken.

P. Debrenti Piroska 1953-tól dolgozott főként a Kossuth Rádió és a Bartók Rádió műsorainak bemondójaként: közreműködött egyebek mellett a Ki nyer ma? című zenés vetélkedőben, színházi közvetítésekben, tudományos és kabaréműsorokban is.

Szép beszédéért 2004-ben Kazinczy-díjat kapott, de megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend kiskeresztjét is.

Meghalt Jászai Lászlóhttp://www.life.hu/news/20161209-meghalt-jaszai-laszlo-szinmuvesz.html82 évesen péntek hajnalban meghalt id. Jászai László Jászai Mari-díjas színész. News--Nekiestek Hosszú Katinkáéknak - Távoztak az edzői megbeszélésrőlhttp://www.life.hu/news/20161203-hargitay-andras-az-uszovalogatott-kapitanya-es-hosszu-katinka-valamint-ferje-shane-tusup-incidense.htmlA kanadai rövidpályás világbajnokság helyszínén keveredett szóváltásba Hargitay András, az úszóválogatott kapitánya és Hosszú Katinka, valamint férje, Shane Tusup Gyárfás Tamás lemondása kapcsán. NewsOrigoMínusz 10 fokkal riogat a meteorológiahttp://www.life.hu/news/20161203-idojaras-marad-a-hideg-de-csapadek-nem-lesz.htmlAkik a havat várják, azoknak most csalódnuk kell. Pedig milyen jó is lenne, ha szállingózó hópelyhek között mászkálhatnánk az adventi vásárokban és nézhetnénk a kivilágított várost. Nos, be kell érned a farkasordító hideggel, amitől viszont el is tekintenénk. News--Füstölő 4-es metróból menekítik az utasokat Budapestenhttp://www.life.hu/news/20161202-budapesten-fustolt-a-4-es-metro.htmlFüst volt a 4-es metróban, az egyik szerelvényről 122 embert menekítettek ki, Fővám téri és a Gellért téri állomásokat kiürítették. A metróvonal egész hosszán pótlóbusz jár. News--Hosszú Katinka: "Mindenki azt kapja, amit megérdemel"http://www.life.hu/news/20161127-hosszu-katinka-uszo-uzenete-mindenki-azt-kapja-amit-megerdemel.htmlEdz, versenyez, de mindeközben - nem először - az úszószövetséggel szemben is megfogalmazta a kifogásait Hosszú Katinka. Úgy tűnik, üzenetét sporttársai is támogatják, több sikeres magyar úszó csatlakozott már hozzá. NewsAFPHolttestet találtak a dél-pesti kórház mosdójábanhttp://www.life.hu/news/20161127-holttestet-talaltak-a-del-pesti-korhaz-mosdojaban-a-rendorseg-nyomoz.htmlHolttestet találtak vasárnap a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet egyik emeleti mosdójában - közölte az Állami Egészségügyi Ellátó Központ az MTI-vel. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.