Terrortámadás történt Isztambulban a Besiktas stadionjánál?

terror Besiktas Isztambul
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton este robbanás történt a török Besiktas focicsapat stadionjánál. A Yahoo! az AP hírügynökségre hivatkozva arról ír, hogy lövöldözés is hallatszott. A török Hurriyet című lap tudni véli, hogy terrortámadásról történt, amelynek a rohamrendőrök voltak a célpontjai.

Lapinformációk szerint egy autóba rejtett pokolgép robbant fel.

A hírek szerint legalább 20 rendőr megsérült a támadásban, ami egy órával a korábban megrendezett mérkőzés vége után történt, így a szurkolók már elhagyták a helyszínt.

"A robbantás ott történt, ahol a vendégszurkolók már elhagyták a stadiont, ott állomásoztak a rohamrendőrök. Egyelőre nincs információnk halottakról, adja isten, hogy egy sincs. A sérültek mind rendőrök" - monda az Anadolu Agencynek Suleyman Soylu belügyminiszter.

Alakul a botrány! Ismét beleszállt Hosszú Katinkába az úszószövetséghttp://www.life.hu/news/20161210-hosszu-katinka-nem-indul-a-noi-valto-elofutamaba-kesely-ajna-helyett.htmlÚjabb botrány van kialakulóban! Facebook-közleményük alapján gyanítható, hogy az úszószövetség ismét beleszáll Hosszú Katinkába. Úgy vélik, az úszónő szándékosan nem ugrott be a női váltó előfutamába Késely Ajna helyett. News--A New York-i taxisoké az év legviccesebb naptárahttp://www.life.hu/news/20161209-vicces-naptarral-alltak-elo-a-new-yorki-taxisok.htmlTömény humorral szolgálnak a New York-i taxisok, akik a jövő év legjobb naptárával álltak elő. A legdögösebb pózokban kapták őket lencsevégre, de természetesen az egész egy igazi paródia. NewsOrigoKisiklott és felrobbant egy vonat: Sok a sérült!http://www.life.hu/news/20161210-kisiklott-es-felrobbant-egy-tehervonat-bulgaria-eszakkeleti-reszen-hitrinonal.htmlKisiklott és felrobbant szombaton egy propán-bután gázt szállító tehervonat Bulgária északkeleti részén, Hitrinónál. Úgy tudni, legalább húsz épületet letarolt, és négy ember meghalt - közölte a helyi rendőrség. A hírek szerint a mentőegységek eddig 12 sebesültet találtak. News--Eltűnt egy 15 éves lány Budapesten: Péntek óta nem adott hírt magárólhttp://www.life.hu/news/20161210-bodnar-tamara-leilat-keresi-a-rendorseg-15-eves-eltunt.htmlÚgy tudni, a 15 éves Bodnár Tamara Leilát egy erzsébetvárosi gyülekezetbe indult péntek délután, de azóta napja nem adott hírt magáról.NewsOrigoElhunyt P. Debrenti Piroskahttp://www.life.hu/news/20161209-elhunyt-p-debrenti-piroska-magyar-radios-bemondono.htmlKilencvenéves korában elhunyt P. Debrenti Piroska, a Magyar Rádió volt bemondója csütörtök este - tudatta a család az MTI-vel pénteken. News21-szer harapta meg volt barátnőjét a férfihttp://www.life.hu/news/20161209-feltekenysegbol-ragta-szet-volt-kedvese-arcat.htmlA fiatal nő szakított a párjával, aki bosszúból örökre csúffá tette a lányt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.