Kisiklott és felrobbant egy vonat: Sok a sérült!

tehervonat Bulgária
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisiklott és felrobbant szombaton egy propán-bután gázt szállító tehervonat Bulgária északkeleti részén, Hitrinónál. Úgy tudni, legalább húsz épületet letarolt, és négy ember meghalt - közölte a helyi rendőrség. A hírek szerint a mentőegységek eddig 12 sebesültet találtak.

Nyikolaj Nyikolov, a bolgár rendőrség tűz- és katasztrófavédelmi illetékese elmondta, hogy a hatóságok nem számítanak újabb robbanásra, de biztonsági okokból kiürítik a körülbelül 900 lakosú települést.

A rendőrség is vizsgálja a baleset körülményeit.

A lángok megfékezésén és a túlélők felkutatásán mintegy 150 tűzoltó dolgozik.

Bojko Boriszov bolgár miniszterelnök szombaton ellátogat a baleset helyszínére, emellett pedig arra a kérte a környéken élőket,

adjanak vért a helyi kórházban, ahol a sérülteket kezelik.

A New York-i taxisoké az év legviccesebb naptárahttp://www.life.hu/news/20161209-vicces-naptarral-alltak-elo-a-new-yorki-taxisok.htmlTömény humorral szolgálnak a New York-i taxisok, akik a jövő év legjobb naptárával álltak elő. A legdögösebb pózokban kapták őket lencsevégre, de természetesen az egész egy igazi paródia. NewsOrigoEltűnt egy 15 éves lány Budapesten: Péntek óta nem adott hírt magárólhttp://www.life.hu/news/20161210-bodnar-tamara-leilat-keresi-a-rendorseg-15-eves-eltunt.htmlÚgy tudni, a 15 éves Bodnár Tamara Leilát egy erzsébetvárosi gyülekezetbe indult péntek délután, de azóta napja nem adott hírt magáról.NewsOrigoElhunyt P. Debrenti Piroskahttp://www.life.hu/news/20161209-elhunyt-p-debrenti-piroska-magyar-radios-bemondono.htmlKilencvenéves korában elhunyt P. Debrenti Piroska, a Magyar Rádió volt bemondója csütörtök este - tudatta a család az MTI-vel pénteken. News21-szer harapta meg volt barátnőjét a férfihttp://www.life.hu/news/20161209-feltekenysegbol-ragta-szet-volt-kedvese-arcat.htmlA fiatal nő szakított a párjával, aki bosszúból örökre csúffá tette a lányt. News--Meghalt Jászai Lászlóhttp://www.life.hu/news/20161209-meghalt-jaszai-laszlo-szinmuvesz.html82 évesen péntek hajnalban meghalt id. Jászai László Jászai Mari-díjas színész. News--Illemre tanítja egy doktornő a betegekethttp://www.life.hu/news/20161209-egy-gyerekorvos-illemszabalyokra-tanitja-a-betegeit.htmlA gyerekorvosnak elege lett abból, hogy a szülők nem tudnak viselkedni, így kifüggesztett egy szabályzatot az alapvető illemekről.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.