Fantasztikus videó, mely karácsonyi hangulatba hoz

karácsony fény videó Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bolyki Balázsék a villamos közönségével énekeltek, melyet szerencsére videóra is vettek. 

Ez a felvétel az internet új sztárja! A közel négy perces videóban a főszereplő a gyönyörűen feldíszített 19-es villamos és annak közönsége, valamint Bolyki Balázs és a Soul & Gospel kórus. A felvételt egy nap alatt közel 780 ezren látták, sőt 19 ezren már meg is osztották. Hát nem fantasztikus? Ugye te is várod az ünnepeket?

/1612/_Mes_201612613290Gyurta Dániel is odaszúrt az úszószövetségnekhttp://www.life.hu/news/20161211-gyurta-daniel-uszo-is-odaszurt-az-uszoszovetsegnek-windsorban.htmlNem csitulnak a kedélyek a kanadai Windsorban. Korábban Hosszú Katinka miatt adott ki közleményt az úszószövetség, miszerint az úszónő szándékosan nem indult el a női váltó előfutamában. Nem sokkal később Gyurta Dániel is üzent. News--Terrortámadás történt Isztambulban a Besiktas stadionjánál?http://www.life.hu/news/20161210-isztambulban-a-besiktas-stadionjanal-terrortamadas-tortent.htmlSzombaton este robbanás történt a török Besiktas focicsapat stadionjánál. A Yahoo! az AP hírügynökségre hivatkozva arról ír, hogy lövöldözés is hallatszott. A török Hurriyet című lap tudni véli, hogy terrortámadásról történt, amelynek a rohamrendőrök voltak a célpontjai. NewsElhunyt P. Debrenti Piroskahttp://www.life.hu/news/20161209-elhunyt-p-debrenti-piroska-magyar-radios-bemondono.htmlKilencvenéves korában elhunyt P. Debrenti Piroska, a Magyar Rádió volt bemondója csütörtök este - tudatta a család az MTI-vel pénteken. NewsA New York-i taxisoké az év legviccesebb naptárahttp://www.life.hu/news/20161209-vicces-naptarral-alltak-elo-a-new-yorki-taxisok.htmlTömény humorral szolgálnak a New York-i taxisok, akik a jövő év legjobb naptárával álltak elő. A legdögösebb pózokban kapták őket lencsevégre, de természetesen az egész egy igazi paródia. NewsOrigoKiderült, hogyan párosodnak a medveállatkákhttp://www.life.hu/news/20161209-a-medveallatkak-parosodasat-kutattak.htmlA tudósok eddig nem tudtak sokat arról, hogy a medveállatkák miként élik a szexuális életüket, ami szinte szégyen, hiszen ezek a világ egyik legérdekesebb állatai. Bámulatos módon, szinte bármilyen körülmények között túl tudnak élni, és végre azt is tudjuk, hogyan szaporodnak, és mennyi ideig tart az együttlétük! News--Egy ország keresi azt a magyar kisfiút, aki ezt a levelet írta a Jézuskánakhttp://www.life.hu/news/20161208-alex-a-kisfiu-aki-levelet-irt-a-jezuskanak.htmlNapok óta terjed a Facebookon egy levél, amit egy magyar kisfiú, Alex írt a Jézuskának. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.