Holttestet találtak egy Dubajba tartó repülőn

Forrás: Flickr -
repülő holttest Dubaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kellemes utazásban reménykedve szálltak fel az emberek Budapesten a Dubajba tartó gépre, de szörnyű tragédia helyszínévé vált a repülő. Holttestet találtak, ami miatt kényszerleszállást kellett végrehajtani.

Élettelenül találtak egy középkorú férfit egy repülőgép folyosóján. A külföldi társaság menetrend szerinti járata kedd délután, 14:40-kor szállít fel, Budapestről Dubajba tartott. Az útját azonban meg kellett szakítania: Kuvaitban kényszerleszállást hajtottak végre, mivel egy magyar utas holttestet talált.

Holttestet találtak egy járaton - Képünk illusztráció Forrás: Flickr

"Félúton járhattunk, amikor észrevettük, hogy egy férfi a két mosdó ajtaja között fekszik a repülőgép padlóján. Azt gondoltuk, hogy az illető felöntött a garatra, emiatt eshetett össze, ám néhány perccel később láttuk, nagyon nagy a baj" - mondta a Blikknek az illető. Az utasok sokkos állapotba kerültek, de a légikísérők igyekeztek úrrá lenni a helyzeten.

"Hosszú ideig, körülbelül kilencven percen át próbálták újraéleszteni a férfit a légikísérők,

ám sajnos végül nem sikerült visszahozni a halálból. Mindenkit nagyon megviseltek a történtek, a gépen lévő utasok teljesen elcsendesedtek, senkinek nem lehetett a hangját hallani" - mondta még a szemtanú, aki a beszállás előtt is felfigyelt a férfira, de egyáltalán nem látszott rajta, hogy bármilyen egészségügyi problémája lenne, inkább csak izgatottnak tűnt a férfi. A szemtanú szerint a kényszerleszállás után egyáltalán nem kaptak tájékoztatást."Csak azt láttuk, hogy hordágyon leviszik a mozdulatlan testet. Fél órával később már úton voltunk Dubaj felé" - árulta el az illető. A lap megkereste a légitársaság magyarországi képviseletét, akik csak a rosszullétet ismerték el. "December 6-án az Emirates EK 112-es járatát Kuvaitba irányították, egy utas rosszulléte miatt" - írták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.