65 kapszula drogot nyelt le a magyar férfi

Forrás: Police.hu -
kokain nyomozás drogcsempészés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazoltatás közben bukott le a férfi, kinek táskájából nagy mennyiségű kokain került elő. A rendőrök őt is, és a társát is letartóztatták, a nyomozás zajlik. 

Sz.Tamás december 10-én érkezett Hollandiából 3000 adag kokain társaságában, melyet kis kapszulákba porciózott, majd lenyelte őket. Budapestre érve egy belvárosi szálló szobájában töltötte az éjszakát, majd másnap reggel korán távozott a helyszínről.

Drogcsempészeket fogtak el Budapest belvárosában Forrás: Police.hu

A nyomozók azonban még reggel, a VII., Erzsébet körút és Dohány utca kereszteződésénél igazoltatták, majd átkutatták a ruházatát és a táskáját is. Ekkor bukkantak rá 61 kapszulára, melynek mindegyikében 12 gramm kokain volt. A 40 éves férfi elárulta, hogy még 4 db a szervezetében van, ezért kórházba szállították, hogy eltávolítsák az utolsó szemeket is.

Miután a csempészt lekapcsolták, a nigériai származású megbízója is rendőrkézre került. Őt szintén még aznap délelőtt, Budapesten a VIII.kerületben fogták el. Mindkettejüket letartóztatták, és nyomozást indítottak ellenük.

Halottnak hitték Whitney Wheelert, aki gyakorlatilag feltámadthttp://www.life.hu/news/20161212-whitney-wheelert-halottnak-hittek.htmlWhitney Wheelerrel igazi csoda történt: a temetése után 5 héttel feltámadt a fiatal lány. News--Kovács Ági nyilatkozott: volt szóváltás Hosszú Katinka férjével, Shane Tusuppalhttp://www.life.hu/news/20161212-kovacs-agi-elmondta-hogyan-kiabalt-vele-shane-tusup.htmlMegalázó hangnemben beszélt Hosszú Katinka férje Kovács Ágival – ezt az egykori sportolónő is megerősítette. Hivatalos Facebook-oldalán közleményben nyilatkozott az esetről Kovács Ágnes, aki leírta, ugyan a megjelent hírekben sok a valótlanság, kiabálás tényleg történt, és a hangnemet máig nem érti. NewsAFPElhunyt Esma Redzepova, a cigányzene egyik jelentős alakja http://www.life.hu/news/20161212-esma-redzepova-meghalt-73-eves-volt-ciganyzene-alakja.htmlEsma Redzepova az elsők között volt, akik énekeltek cigány nyelven. Szkopjében hunyt el, rövid betegség után. News--Holttestet találtak egy Dubajba tartó repülőnhttp://www.life.hu/news/20161212-dubajba-tatro-repulon-talaltak-holttestet.htmlKellemes utazásban reménykedve szálltak fel az emberek Budapesten a Dubajba tartó gépre, de szörnyű tragédia helyszínévé vált a repülő. Holttestet találtak, ami miatt kényszerleszállást kellett végrehajtani.NewsOrigo600 milliós autóval furikázik Pesten Josh Cartuhttp://www.life.hu/news/20161212-milliardoskent-el-hazankban-a-ferrari-tesztpilotaja.htmlJosh Cartut már egy ideje Budapesten él, időnként fel-fel tűnik a neve, de valójában nem tudunk róla semmit. News--Országos fagy és erős szél is várhatóhttp://www.life.hu/news/20161212-idojaras-fagy-szel-es-hozapor-is-varhato.htmlSenkit sem kímél a héten az időjárás, sok mindent el kell viselnünk. Kegyetlen hideg és országos fagy jöhet, még a szél is erős lesz, de hózáporra is kell számítanunk. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.