Meztelen, véres testtel tiltakoztak az állatvédők

Fotó: MTI -
vér meztelen Spanyolország állatvédők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évente állatok milliói mészárolják le Spanyolországban, hogy szőrméket és ruhákat készítsenek a bőrükből. Az állatvédők ez ellen tiltakoztak Barcelonában, véres, meztelen testtel hívták fel a figyelmet a kegyetlenségekre.

Meztelen, véres tettel tiltakoznak a spanyol álltavédő szervezet tagjai, így próbálják felhívni a figyelmet arra a brutális és kegyetlen mészárlásra, amit évente elvégeznek a ruhaiparban. A szervezők úgy vélik, az emberek többsége nem tudja, hány állat életébe kerül egyetlen kabát, pedig kellene.

Meztelen, véres tettel tiltakoznak a spanyol álltavédő szervezet tagjai Fotó: MTI

Évente csak Európában több mint 32 millió állatot vágnak le azért, hogy szőrmét és egyéb ruházatot készítsenek a bőrükből. Spanyolországban a legnagyobb veszélyben a rókák, görények, vidrák, tehetnek és csincsillák vannak. Utóbbiból legalább 300 egyedet mészárolnak le, egyetlen szőrme elkészítéséhez. Az Anima Naturalis állatvédő szervezet tagjai úgy döntöttek, csak meghökkentő eszközökkel vethetnek véget a kegyetlenségeknek, ezért meztelenre vetkőzve, művérrel borítva tüntettek Barcelonában - írja az Anima Naturalis.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.