600 milliós autóval furikázik Pesten Josh Cartu

Forrás: facebook.com/Josh.Cartu -
tesztpilóta Ferrari milliárdos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Josh Cartut már egy ideje Budapesten él, időnként fel-fel tűnik a neve, de valójában nem tudunk róla semmit.

Sokan emlékeznek arra a 2014 novemberi balesetre, mikor a budai Alagútban valaki apróra tört egy 43 millió forint értékű együléles sportkocsit. Josh Cartu volt a sofőr. Ezen kívül még azt is sokan megjegyezték, mikor 2 hónappal ezelőtt Budapestre szállították a 600 millió forintot érő LaFerrari Aperta típusú autóját, melyből mindösszesen 206 darab létezik a világon.

Valószínűleg tényleges szerelem alakult ki Josh Cartu és a Ferrari között Forrás: facebook.com/Josh.Cartu

Most tért vissza Magyarországra egy Daytonában rendezett autóverseny után, melyen az 5. helyezést szerezte meg magának a férfi.

"2011-ben vettem meg életem első Ferrariját, és kezdtem el edzeni is a cégnél. Egy kis idő után én voltam a leggyorsabb azok között, akik velem együtt edzettek. Ezek után lettem a Ferrari tesztpilótája, ezért többen azt hitték, hogy ingyen kapom az autókat. Szó sincs róla, fizettem azért, hogy kipróbálhassam őket!" - nyilatkozta Josh.

Valószínűleg tényleges szerelem alakult ki Josh Cartu és a Ferrari között, hiszen a férfi otthonában megszámlálhatatlan mennyiségű, a márkával ellátott tárgy és könyv található.

"A LaFerrari Apertámat a városban gyakran látni, de nem szívesen vezetem az utcákon. Viszont annál inkább a Hungaroring felé vezető úton! Odafele mindig felmérem a terepet, mennyire forgalmas az út, hogy visszafele mennyire tudom tolni a kis játékszerem!" - mesélte a Borsnak.

Nagyon megkedvelte az országunkat és a fővárost Forrás: facebook.com/Josh.Cartu

Olyan híreszteléseket is hallani, melyek szerint ő maga is magyar, ezért él Budapesten, de Cartu végül tisztázta a helyzetet: "Édesapám családja Romániából származik. Meglehet, hogy olyan területről, amely korábban Magyarországhoz tartozott, ezt már sajnos nem tudom. Édesanyám részéről viszont román, lengyel és orosz vér is csörgedezik az ereimben. Általában ezt a kérdést annyival intézem el, hogy kelet-európai vagyok" - magyarázta a származását.

2011-ben érkezett Magyarországra egy autósiskola miatt, de végül nagyon megkedvelte az országunkat és a fővárost. Vett is magának egy budapesti ingatlant, de amikor az időjárás hidegre fordul, áttelepíti székhelyét Milánóba vagy Tel-Avivba.

Istenes Bence óva intette Somát Evelintőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161212-istenes-bence-figyelmeztette-somat.htmlVasárnap este véget ért a Való Világ powered by Big Brother című műsor, melyet hatalmas főlénnyel Soma nyert. Sokan számítottak a szőke fiú győzelmére, arra viszont nem, amit a végén Istenes Bence élő adásban neki mondott... TV + SztárokOrigoKlapka György képtelen meglátogatni Mary Zsuzsi sírjáthttp://www.life.hu/sztarok/20161212-klapka-gyorgy-keptelen-meglatogatni-egykori-felesege-mary-zsuzsi-sirjat.htmlKalpka György annyira kötődik még mindig egykori szerelméhez, Mary Zsuzsihoz, hogy egyszerűen képtelen meglátogatni a legendás énekesnő síját. Idén karácsonykor lesz öt éve annak, hogy Mary Zsuzsi öngyilkos lett.TV + SztárokOrigoFelesége nélkül ment Dobó Kata bemutatójára Andy Vajnahttp://www.life.hu/sztarok/20161212-felesege-vajna-timi-nelkul-ment-dobo-kata-bemutatojara-andy-vajna.htmlA Játékszínben volt a Kölcsönlakás című darab premierje, melynek egyik főszereplője Dobó Kata. Több illusztris vendég mellett a nézőtér soraiban ott ült Kata exe, Andy Vajna filmügyi kormánybiztos is, akit a színésznő hívott meg. TV + Sztárok--VV Soma nyerte a ValóVilág 8-at – övé a 36 millió!http://www.life.hu/sztarok/20161211-valovilag-8-finale-vv-soma-es-vv-vivi-kozt-dolt-el-a-nyertes.htmlVV Vivi a ValóVilág 8 legjobb női játékosa címet nyerte meg, míg Soma 36 millió forinttal lett gazdagabb. 37,35% és 62,65% volt az arány. TV + Sztárok--Gina esett ki, ő már biztosan nem nyeri meg a VV-thttp://www.life.hu/sztarok/20161211-valovilag-8-gina-esett-ki-o-mar-biztosan-nem-nyeri-meg-a-vv-t.htmlValaki nagyon elhúzott, a második és a harmadik fantomkép közül pedig Gina kapta a kevesebb nézői szavazatot. TV + SztárokOrigoHoppá! Madonna megfordult már Donald Trump ágyábanhttp://www.life.hu/sztarok/20161211-madonna-fekudt-mar-az-uj-amerikai-elnok-trump-agyaban-vallomas.htmlAz énekesnő egy jótékonysági estén vallott szélsőséges nézeteiről, sőt még egy döbbenetes kijelentést is tett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.