Tippi Degre, a női Maugli

Forrás: Facebook/Tippi Degré (Tippi Benjamine Okanti Degré) -
Tippi Degre Maugli dzsungel News vadon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékeztek még Mauglira, akit a dzsungelben a vadállatok neveltek fel? Nos, Tippi Degre élete nem mese: a kislány tényleg a vadonban nőtt fel. 

A The Sun számolt be nemrég Tippi Degre különös életéről.

A lány Afrikában töltötte gyermekkorát, legjobb barátja egy elefánt és egy leopárd voltak.

Élete azonban természetesen sokban különbözik Maugliétól: az ő szülei élő emberek, akik fotósként megörökítették kislányuk különleges kalandjait az állatokkal.

Tippi a "My Book Of Africa Namibia 1996"-ban különleges képeken mutatja be saját gyermekkorát, amikor tényleg mesés környezetben, majmokkal, bébizebrákkal játszott, hatalmas elefántokon lovagolt a vadonban.

Tippi Degre, a női Maugli Forrás: Facebook/Tippi Degré (Tippi Benjamine Okanti Degré)

Tippi 1990-ben született Windhoekben, Namíbiában, szülei francia természetfotósok, Sylvie Robert és Alain Degre. A család rengeteget utazott kislányukkal, bejárták egész Afrikát: éltek Dél-Afrikában, Zimbabwében és Botswanában. Ezekből a kalandokból született Tippi könyve, szülei fantasztikus fotóival.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.