Halottnak hitték Whitney Wheelert, aki gyakorlatilag feltámadt

Forrás: Fox News -
feltámadás baleset News
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Whitney Wheelerrel igazi csoda történt: a temetése után 5 héttel feltámadt a fiatal lány. 

A 29 éves Whitney Wheeler North Karolinában él férjével és három gyermekével.

Szerencsés fiatal nőnek mondhatja magát, hiszen évekkel ezelőtt gyakorlatilag feltámadt.

Ennek a történetét mesélte el a The Sunnak.

Whitney a Fox Newsban a baleset évfordulóján Forrás: Fox News

A lány sosem felejti el a rémes balesetet, amit átélt, és jól emlékszik arra is, amikor magatehetetlenül feküdt a kórházi ágyon, míg körülötte emberek álltak, és imádkoztak egy bizonyos Laura életben maradásáért...

Whitney első éves egyetemista volt, amikor 2006-ban másik kilenc diákkal együtt utazott egy buszon, amibe beleszaladt egy traktor.

A nagy kavarodásban pedig annak a lánynak az iratai kerültek hozzám.

5 héttel kéősbb Laura testvérének feltűnt, hogy valahogy mások a fogaim - így derült ki, hogy ki is vagyok valójában.

Laura testét végül exhumálták, hogy családja újra eltemethesse, Whitney pedig azóta felnőtt, többgyermekes édesanya lett.

Holttestet találtak egy Dubajba tartó repülőnhttp://www.life.hu/news/20161212-dubajba-tatro-repulon-talaltak-holttestet.htmlKellemes utazásban reménykedve szálltak fel az emberek Budapesten a Dubajba tartó gépre, de szörnyű tragédia helyszínévé vált a repülő. Holttestet találtak, ami miatt kényszerleszállást kellett végrehajtani.NewsOrigoGyurta Dániel is odaszúrt az úszószövetségnekhttp://www.life.hu/news/20161211-gyurta-daniel-uszo-is-odaszurt-az-uszoszovetsegnek-windsorban.htmlNem csitulnak a kedélyek a kanadai Windsorban. Korábban Hosszú Katinka miatt adott ki közleményt az úszószövetség, miszerint az úszónő szándékosan nem indult el a női váltó előfutamában. Nem sokkal később Gyurta Dániel is üzent. News--Elhunyt P. Debrenti Piroskahttp://www.life.hu/news/20161209-elhunyt-p-debrenti-piroska-magyar-radios-bemondono.htmlKilencvenéves korában elhunyt P. Debrenti Piroska, a Magyar Rádió volt bemondója csütörtök este - tudatta a család az MTI-vel pénteken. NewsAlakul a botrány! Ismét szembemegy Hosszú Katinkával az úszószövetséghttp://www.life.hu/news/20161210-hosszu-katinka-nem-indul-a-noi-valto-elofutamaba-kesely-ajna-helyett.htmlÚjabb botrány van kialakulóban! Facebook-közleményük alapján gyanítható, hogy az úszószövetség ismét beleszáll Hosszú Katinkába. Úgy vélik, az úszónő szándékosan nem ugrott be a női váltó előfutamába Késely Ajna helyett. News--Fantasztikus videó, mely karácsonyi hangulatba hoz http://www.life.hu/news/20161211-karacsonyi-video-mely-teged-is-rabul-ejt-budapest.htmlBolyki Balázsék a villamos közönségével énekeltek, melyet szerencsére videóra is vettek. News--Terrortámadás történt Isztambulban a Besiktas stadionjánál?http://www.life.hu/news/20161210-isztambulban-a-besiktas-stadionjanal-terrortamadas-tortent.htmlSzombaton este robbanás történt a török Besiktas focicsapat stadionjánál. A Yahoo! az AP hírügynökségre hivatkozva arról ír, hogy lövöldözés is hallatszott. A török Hurriyet című lap tudni véli, hogy terrortámadásról történt, amelynek a rohamrendőrök voltak a célpontjai. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.