II. Erzsébet gyászol- elvesztette legjobb barátnőjét a királynő

Forrás: Margaret Rhodes -
halál II. Erzsébet brit királynő Margaret Rhodes tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A britek imádott királynője napok óta gyászol, hiszen elveszítette legjobb barátnőjét, az unokatestvérét, Margaret Rhodes-t. 

A királynő annyira szerette az asszonyt, hogy sok évvel ezelőtt Margaret volt az egyik koszorúslánya is. Bennfentesek szerint a királynő elképesztően szomorú. A hírek alapján a 91 éves rokon egy rövid lefolyású betegség után hunyt el. Margaretet a napokban temették el, melyen természetesen II. Erzsébet és a férje, Fülöp herceg is részt vett - írja a Daily Mail.

Forrás: Margaret Rhodes

Megdöbbentő! Meg akarták ölni II. Erzsébet királynőt

Az elmúlt három hónapban már négyszer próbáltak II. Erzsébet királynő életére törni. Legutóbb egy 25 éves kínai férfit tartóztattak le, aki cipőjébe rejtett késsel próbált bejutni a királynő rezidenciájára.
15,4 milliós kártérítést kapott az anya http://www.life.hu/news/20161213-mas-no-szoptatta-a-fiat-ezert-perelt-a-no.htmlKártérítést követelt az anya, kinek gyermekét egy idegen nő szoptatta a kórházban. News--Óriási fenék díszeleg a karácsonyi poharakonhttp://www.life.hu/news/20161212-nevetseges-lett-a-mccafe-karacsonyi-kaves-pohara.htmlAz elképzelés jó volt, de csúnyán kisiklott. Helyette nevetség tárgyává vált egy gyorsétterem kávés poharának karácsonyi változata. News--Megható! A beteg kisfiú a Télapó karjaiban halt meg http://www.life.hu/news/20161212-a-beteg-kisfiu-utolso-kivansaga-a-telapoval-valo-talalkozas-volt.htmlA 80 éves Eric Scmitt-Matzen a mai napig többször is sírva fakad, ha a kisfiúra gondol. News--Hosszú Katinka férje, Shane állítólag megalázta Kovács Ágithttp://www.life.hu/news/20161212-kovacs-agi-allitolag-sirva-fakadt-hosszu-katinka-ferje-miatt.htmlHosszú Katinka remekül szerepelt a rövid pályás vb-n, a szponzorok pedig gratulálni szerettek volna az eredményeihez. Kovács Ági a melegítőmedence partjára terelte a gratulálni vágyókat, ebből kerekedett vita, mely során állítólag Shane Tusup megalázóan beszélt Kovács Ágival, aki elsírta magát. News--Egy ország keresi azt a magyar kisfiút, aki ezt a levelet írta a Jézuskánakhttp://www.life.hu/news/20161208-alex-a-kisfiu-aki-levelet-irt-a-jezuskanak.htmlNapok óta terjed a Facebookon egy levél, amit egy magyar kisfiú, Alex írt a Jézuskának. News--21-szer harapta meg volt barátnőjét a férfihttp://www.life.hu/news/20161209-feltekenysegbol-ragta-szet-volt-kedvese-arcat.htmlA fiatal nő szakított a párjával, aki bosszúból örökre csúffá tette a lányt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.