Megtalálták az 5 éve eltűnt tinit

Forrás: FBI -
tini eltűnt bujkálás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
1000 km-rel távolabb találták meg a lányt, aki 5 évvel ezelőtt rejtélyes körülmények között tűnt el. 

Rachel Natacha Owensnek 2011 májusában veszett nyoma. Az Észak-Karolinában élő lányról összesen annyit tudtak, hogy iskolából hazafelé menet egy idegen gépjárműbe szállt be, ezután pedig senki nem látta.

A 15 éves lánnyal már többször előfordult, hogy hosszabb-rövidebb időre eltünedezett, de ilyen sokáig még soha nem maradt távol, érezhetően másról lehetett szó. A rendőrség végül az FBI-hoz fordult segítségért, akik nemzetközi keresést indítottak a lány után, még Mexikóban is kutattak utána – írta meg a Daily Mail.

Az FBI a nyomára bukkant a csavargó lánynak Forrás: FBI

A család már kezdett lassacskán beletörődni, hogy sosem látják viszont gyermeküket, amikor az FBI a nyomára bukkant. Egykori otthonától 1000 km-re, Columbusban élt, álnéven.

Sötét színű haját szőkére festette, és a születési adatait is megváltoztatta, nehogy rátaláljanak. Utólag kiderült, hogy

Rachel szándékosan akart távol maradni családjától,

az okok még tisztázatlanok.

Fogadj örökbe egy négylábút az ünnepekrehttp://www.life.hu/news/20161213-a-rex-kutyaotthon-segitsegevel-allatot-vehetsz-magadhoz.htmlA Rex Kutyaotthon Alapítvány idén karácsonyra is ideiglenes gazdikat keres az állataik számára. News--Ónos eső miatt szinte az egész országra figyelmeztetést adtak kihttp://www.life.hu/news/20161214-onos-eso-miatt-adtak-ki-figyelmeztetest.htmlÓnos eső veszélyére hívja fel a figyelmet az Országos Meteorológiai Szolgálat, szinte az egész országra vonatkozik a figyelmeztetés: a fővároson kívül tizenkét megyében van érvényben. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoÚj nyomokra bukkantak Madeleine McCann ügyébenhttp://www.life.hu/news/20161213-madeleine-mccann-eltunese-ugyeben-uj-nyomok.htmlLassan egy évtizede, hogy Madeleine McCann eltűnt a családi apartmanból Portugáliában, ám a hatóságok még mindig keresik a kislányt. Nemrég újabb dolgok derültek ki az üggyel kapcsolatban. NewsOrigoÁllítják: a reptéren is "hisztizett" Hosszú Katinka és Shane Tusuphttp://www.life.hu/news/20161213-hosszu-katinka-es-shane-tusup-es-az-uszovalogatott-hazatert-a-windsori-rovid-palyas.htmlHétfőn megérkezett a windsori rövid pályás világbajnokságról a magyar úszóválogatott, amelyet újságírók hada várt. Úgy tudni, Hosszú Katinka és férje, Shane Tusup nagyon megválogatták, melyik kérdésre válaszolnak, és melyikre nem. News--Mindenki gyűlöli a nőt, ezért plasztikai műtétet akarhttp://www.life.hu/news/20161213-plasztikai-mutettel-akar-valtoztatni-az-eleten-a-no.htmlNem tud menekülni az emberek véleményétől a nő, aki saját gyermekének felhasználásával akart pénzt szerezni. Plasztikai műtétet akar, hogy ne ismerjék fel az emberek. NewsNorthfotoIszlám szexrabszolgaságból szabadult el 2 nőhttp://www.life.hu/news/20161213-iszlam-rabszolgasagbol-tert-vissza-ket-no.htmlAz emberi jogok világnapján díjazták Lamiyát és Nadiát, a két fiatalt, akik megmenekültek az Iszlám Állam rabszolgaságából. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.