Közzétették a Google keresési toplistáit: előkelő helyen a meztelenkedés

Forrás: Viasat / Szoke Richard -
keresés Google meztelen valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki nem vallaná be, hogy pucér nőkre szokott rákeresni, mégis előkelő helyet foglalnak el a Google keresési toplistáiban az ilyen jellegű műsorok. Magyarországon például többeket érdekelt a meztelen valóságshow, mint az Édes élet, vagy a Sztárban sztár.

Még mindig érdeklődnek az emberek a valóságshow-k iránt, úgy még inkább, ha sok bennük a meztelenkedés. Ezt mutatja legalábbis a Google által közzétett lista, ami a magyarországi kereséseket összegzi, és rangsorolja. A tévéműsorok közül a meztelen valóságshow-ra sokan rákerestek, noha nem ez került az első helyre.

Az X-Faktor került az első helyre Fotó: Mudra László/Origo

Az X-Faktor ismét tarolt, legalábbis a keresési listák szerint biztosan. Ez a műsor lett az első, ez érdekelte legjobban a magyarokat. A második a ValóVilág 8. évada, amiben szintén bőven volt pucérkodás... A harmadik a TV2 tehetségkutatója, vagyis a Sztárban sztár lett. A Viasat3 meztelen valóságshow-ja csak a negyedik helyre került a listában, de így is beelőzött sok szórakoztató műsort.

A meztelenkedős valóságshow előkelő helyre került a keresési toplistában Forrás: Viasat / Szoke Richard

Az Ádám keresi Évát után sorban következett a Nagy Duett, majd a Nyerő páros, és a Farm. A top tízbe még bekerült a közmédia A Dal című műsora is, ahogy a Sztárban sztár és az Édes élet is befért az első tíz legkeresettebb műsor közé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.