Beszámíthatók a Gyöngyösön éhen halt kislány szülei

forrás: dreamstime -
Gyöngyös éhhalál gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén májusban halt éhen az a másfél éves kislány, aki mindössze 3,5 kilót nyomott. A szülők igazságügyi-elmeorvosi vizsgálata most zárult le.

A Velvet tudta meg ügyészségi forrásból, hogy a szakvélemény szerint a szülők nincsenek kóros elmeállapotban. Az anyának van ugyan pszichés betegsége, de attól még beszámítható, tehát tudatában volt a tetteinek.

Képünk illusztráció forrás: dreamstime


A szülők ellen most emeltek vádat. A vádirat szerint a szülők egyéves kora óta nem etették a gyereket, a védőnővel és a gyerekorvossal megszakították a kapcsolatot. Őket egyébként vétlennek találták az ügyben. A boncolási jegyzőkönyv szerint a gyermek belső szervei kiszáradtak, és az agya is megduzzadt.

A Heves Megyei Kormányhivatal is vizsgálatot indított, amiért a gyermekvédelmi szervek nem tudták megakadályozni a tragédiát. Az anyától ugyanis négy gyermeke közül a két legidősebbet elvették, és az édesapjuknál helyezték el őket. A nőt gyermeknevelésre alkalmatlannak nyilvánították.

A szülők május végén kerültek előzetes letartóztatásba, de azóta sem tettek vallomást. Különös kegyetlenséggel elkövetett, 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberöléssel vádolják őket.

Kizárta a buszból a sofőr az édesanyáthttp://www.life.hu/news/20161214-a-buszsofor-kizarta-az-edesanyat-a-196a-jaratbol.htmlNagyon megijedt a kisfiú és az édesanyja, mikor a sofőr kizárta a nőt a 196A jelzésű buszból. NewsThinkstock70 évig készültek az esküvői fotókrahttp://www.life.hu/news/20161214-70-ev-hazassag-utan-eskuvoi-fotok-is-lettek.html Olyan megható képek készültek 70 évnyi házasság után, melyet nagyon riktán látni. NewsOrigoInkább meghalt a férfi, mintsem egyedül éljen http://www.life.hu/news/20161214-a-felesegevel-egyutt-halt-meg-egy-ferfi-hogy-ne-maradjon-egyedul.htmlRoger Freestone inkább meghalt, mintsem a 67 éves, magatehetetlen neje nélkül kelljen élnie. Szívszorító történet! NewsThinkstockKözzétették a Google keresési toplistáit: előkelő helyen a meztelenkedéshttp://www.life.hu/news/20161214-a-google-keresesi-toplistain-jo-helyet-kapott-a-meztelenkedes.htmlSenki nem vallaná be, hogy pucér nőkre szokott rákeresni, mégis előkelő helyet foglalnak el a Google keresési toplistáiban az ilyen jellegű műsorok. Magyarországon például többeket érdekelt a meztelen valóságshow, mint az Édes élet, vagy a Sztárban sztár. News--Dan S. gyilkos román orvos megbolondult a börtönbenhttp://www.life.hu/news/20161214-dan-s-gyilkos-orvosnak-megborult-az-elmeje.html"Biztos, hogy nem tiszta az elméje" - ezt ügyvédje mondta arról a román orvosról, aki augusztusban meggyilkolt egy nyíregyházi nőt. Dan S. nem hagyhatja el a börtönt, de úgy tűnik megbomlott az elméje a cellában. News--Megtalálták az 5 éve eltűnt tinit http://www.life.hu/news/20161214-5-eve-eltunt-egy-fiatal-tini-most-megtalaltak.html1000 km-rel távolabb találták meg a lányt, aki 5 évvel ezelőtt rejtélyes körülmények között tűnt el. News--







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.