Dan S. gyilkos román orvos megbolondult a börtönben

Forrás: AFP/Mehdi Fedouach -
gyilkos bolond orvos román
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Biztos, hogy nem tiszta az elméje" - ezt ügyvédje mondta arról a román orvosról, aki augusztusban meggyilkolt egy nyíregyházi nőt. Dan S. nem hagyhatja el a börtönt, de úgy tűnik megbomlott az elméje a cellában.

Nem hagyhatja el a börtönt a romániai Dan S., aki augusztus végén egy nyíregyházi család életét változtatta pokollá. Meggyilkolta a feleséget, az apát is meglőtte, de ő túlélte a sérüléseket, azonban még hosszú felépülés vár rá. Az orvos ugyan elmenekült, de Romániában sikerült letartóztatni. Viselkedése nagyban megváltozott, mióta a cellában van, legutóbbi előzetes tárgyalásán csupán a cellatársait szidta. Ügyvédje szerint biztosan megbomlott az elméje.

Megborult az elméje a gyilkos román orvosnak - Képünk illusztráció Forrás: AFP/Mehdi Fedouach

"Nagyon furcsa volt a viselkedése, vélhetően egyre komolyabb mentális gondjai vannak,

bizonyos, hogy nem tiszta az elméje.

Bármit is kérdeztek tőle a tárgyaláson, nem volt hajlandó felelni, csupán a cellatársairól mesélt, azt taglalta, hogy mennyire nem tud velük szót érteni" - mondta a Blikknek Lucian Negrutiu, a férfi ügyvédje. Az előzetes tárgyalása lezárult, biztos, hogy a karácsonyt is a börtönben tölti a román orvos. Ügyvédje az elmeorvos szakértői vizsgálatot sürgetné. "Az ítéletet megfellebbeztük, és szeretnénk, ha elmeorvos szakértő vizsgálná meg" - mondta Lucian Negrutiu.

Elhunyt Alan Thicke színész, zeneszerzőhttp://www.life.hu/news/20161214-elhunyt-alan-thicke-szinesz.htmlSzívrohamban elhunyt Alan Thicke kanadai tévészínész, producer, zeneszerző és énekes. Ő volt a híres R&B előadó, Robin Thicke édesapja. News--Megtalálták az 5 éve eltűnt tinit http://www.life.hu/news/20161214-5-eve-eltunt-egy-fiatal-tini-most-megtalaltak.html1000km-rel távolabb találták meg a lányt, aki 5 évvel ezelőtt rejtélyes körülmények között tűnt el. News--Kiderült, lesz-e fehér karácsonyunk az idénhttp://www.life.hu/news/20161214-kiderult-lesz-e-feher-karacsony.htmlJó ideje nem volt részünk olyan karácsonyban, amikor vastagon borította volna a puha, fehér hótakaró a tájat, varázslatossá téve ezzel az amúgy is meghitt ünnepeket. Sokan reménykednek abban, hogy talán idén részünk lehet ebben az élményben, és aki félig teli pohár típus, annak jó hírekkel szolgálhatunk: lehet bizakodni! News--Ónos eső miatt szinte az egész országra figyelmeztetést adtak kihttp://www.life.hu/news/20161214-onos-eso-miatt-adtak-ki-figyelmeztetest.htmlÓnos eső veszélyére hívja fel a figyelmet az Országos Meteorológiai Szolgálat, szinte az egész országra vonatkozik a figyelmeztetés: a fővároson kívül tizenkét megyében van érvényben. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoÚj nyomokra bukkantak Madeleine McCann ügyébenhttp://www.life.hu/news/20161213-madeleine-mccann-eltunese-ugyeben-uj-nyomok.htmlLassan egy évtizede, hogy Madeleine McCann eltűnt a családi apartmanból Portugáliában, ám a hatóságok még mindig keresik a kislányt. Nemrég újabb dolgok derültek ki az üggyel kapcsolatban. NewsOrigoIszlám szexrabszolgaságból szabadult el 2 nőhttp://www.life.hu/news/20161213-iszlam-rabszolgasagbol-tert-vissza-ket-no.htmlAz emberi jogok világnapján díjazták Lamiyát és Nadiát, a két fiatalt, akik megmenekültek az Iszlám Állam rabszolgaságából. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.