Elhunyt Alan Thicke színész, zeneszerző

Forrás: AFP/Tommaso Boddi -
Alan Thicke halál szívroham News
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívrohamban elhunyt Alan Thicke kanadai tévészínész, producer, zeneszerző és énekes. Ő volt a híres R&B előadó, Robin Thicke édesapja. 

Thicke 1947-ben született, már egészen fiatalon színészkedett, az utóbbi években pedig olyan tévésorozatokban játszott, mint a Szerelemhajó, az Egy rém rendes család, a Végtelen határok, a Hetedik mennyország, az Életem értelmei, a Joey, a Míg a halál el nem választ, a Gazdagok és szépek, a Benne vagyok a bandában, az Így jártam anyátokkal és az Apa, fia, unokája.

Alan Thicke Forrás: AFP/Tommaso Boddi

Komponistaként is aktív volt, és énekesként is dolgozott számos sorozatban és showműsorban is. A Dokik, az Agymenők, és a The Tonight Show Starring Jimmy Fallon néhány részében is megmutatta tehetségét. Van egy Golden Globe jelölése is: az 1988-ban a Growing Pains-ben nyújtott alakításáért.

Alan Thicke-t szívroham vitte el, a rajongók és barátok mellett felesége és három gyermeke gyászolja a férfit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.