Kiderült, lesz-e fehér karácsonyunk az idén

Forrás: Getty Images/This content is subject to copyright./Ryan Mcvay -
karácsony időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó ideje nem volt részünk olyan karácsonyban, amikor vastagon borította volna a puha, fehér hótakaró a tájat, varázslatossá téve ezzel az amúgy is meghitt ünnepeket. Sokan reménykednek abban, hogy talán idén részünk lehet ebben az élményben, és aki félig teli pohár típus, annak jó hírekkel szolgálhatunk: lehet bizakodni!

A karácsonyi hangulat egyébként is varázslatos, de akkor lenne az igazi, ha hó is társulna hozzá. Még azok is élvezettel néznék ilyenkor a meleg szobából a hóesést, akik egyébként nem rajonganak a hidegért, vagy éppen a fehér hótakaróért. Az igazi fanok azonban árgus szemekkel figyelik az előrejelzéseket, és reménykednek, hogy lesz fehér karácsony az idén.

Lehet reménykedni a fehér karácsonyban! Forrás: Getty Images/This content is subject to copyright./Ryan Mcvay

A jó hír, hogy nem nullával egyenlő az esélye annak, hogy esik hó az ünnepekkor, bár valószínűleg nem borítja majd a tájat több centiméteres takaró. A Köpönyeg.hu előrejelzése szerint 24-én és 25-én jó eséllyel számíthatunk némi hóesésre, pontosan 1 cm-nyi szilárd csapadékot jósolnak a meteorológusok. Addig azonban még sok idő van, lehet reménykedni, hogy ennél valamivel több is hull majd!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.