Tilla búcsút inthet az Oscar díjnak

Forrás: TV2 -
film Till Attila Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy volt az öröm, mikor kiderült, minden esély megvan arra, hogy Tilla filmje is a saul fia nyomdokába lépjen. Sajnos ez az álom szertefoszlott: A műsorvezető filmjét nem válogatták be a legjobbak közé.

A Tiszta szívvel című filmet augusztusban szavazta meg a hazai nevező bizottság, de Tilla filmje sajnos nem jutott tovább a Legjobb Idegen Nyelvű Film kategóriájának első szűrőjén, amelyre összesen 85 esélyes produkciót jelöltek.

A magyar film már Roger Ebert-díjat is nyert, melyet korábban hazai produkció még sosem kapott, így jogosan bizakodtunk, hogy az Oscar-díjjal kapcsolatban is megállhatja a helyét.

Till Attila filmje sajnos kiesett az Oscarra esélyes produkciók közül Forrás: TV2

6 film képviseli Európát, de Iránból, Kanadából és Ausztráliából is érkeztek esélyes anyagok, melyek közül bármelyik bekerülhet majd a végső ötösbe. - írta meg a Blikk.

Erről bővebb információt majd január közepén kaphatunk, majd ezt követően, február 26-án kerül megrendezésre a 89. Oscar-gála. Tavaly ilyenkor a Saul fia képviselte hazánkat, amely végül el is nyerte méltó díját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.