A hópelyhek a tél legcsodálatosabb díszei! Fotók!

fotó hópehely tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon nehéz közelről megcsodálni egy-egy hópelyhet, pedig sokkal több fajtájuk van, mint gondolnánk. Lélegzetelállító fotósorozat készült a hópelyhek gyönyörű típusairól.

Nem is gondolnánk, hogy az általunk lerajzolt hópelyhek tényleg nagyon hasonlítanak az igaziakhoz. Makrofotók készültek róluk, amelyek rávilágítottak, hogy mennyire különlegesek ezek az égből pottyant fagyott vízcseppek.

Az külön megdöbbentő, hogy teljességgel szimmetrikus alakzatot öltenek. Olyan cifra, cirádás mintákkal tarkítottak, mintha valaki főállásban azzal foglalkozna, hogy hópelyheket tervezzen.

Csodálatos látvány, illetve egy újabb bizonyosság arról, hogy a természet hihetetlen dolgokat képes megteremteni, nekünk csak annyi a dolgunk, hogy észre vegyük ezeket, illetve megóvjuk őket.

/1612/A_h_p20161217171252

Advent - Minden napra egy mese: Erdei karácsonyhttp://www.life.hu/kult/20161214-bosze-balazs-erdei-karacsony-cimu-mese.htmlMég pontosan egy hét van hátra karácsonyig. Íme, egy szerethető történet estére, lefekvés előtt, a karácsonyvárás szellemében. KultThinkstockNői ruhában pózoló férfi, macska a bölcsőben és nyomozás egy nem létező alak után http://www.life.hu/kult/20161213-ezeket-a-konyveket-olvastuk-iden.htmlÍme, a Life.hu szerkesztőinek kedvenc olvasmányai idén. Bátran ajánljuk mindenkinek, akár a karácsonyfa alá is. KultThinkstockElképesztő életút: inspiráló művész lett a gerincbeteg lánybólhttp://www.life.hu/kult/20161217-rebecca-dann-kiphoscoliosissal-szuletett-fotomuvesz-lett-beole.htmlIszonyú fájdalmak gyötrik, korábban pedig gúnyolódások céltáblája volt Rebecca Dann. A lány kiphoscoliosissal született (gerince abnormális módon csavarodva-hajolva fejlődött ki), műteni sem lehetett, már az öngyilkosságon gondolkozott. Az életösztön és tudásvágy azonban legyőzte a legrosszabb gondolatokat, a lány továbbtanult, fotóművész lett. A szintén tolószékben ülő zseni, Stephen Hawking is megismerte a munkásságát, és inspirálónak nevezte Rebeccát. Kult--Karácsonyi ajándéktippek – Azoknak, akiknek fontosak a szellemi értékekhttp://www.life.hu/kult/20161206-karacsonyi-ajandektippek-azoknak-akiknek-fontosak-a-szellemi-ertekek-konyv-tanfolyam-eloadas.htmlManapság a karácsonyfa alatt inkább modernebb technikai eszközök – telefonok, tabletek, számítógépek – kapnak helyet. De mivel lepjük meg azokat a szeretteinket, akik a hagyománytisztelő értékrend hívei? Azokat, akiknek fontos, hogy egy ajándék szellemi értéket is képviseljen? Egy jó könyvnek, egy látványos színpadi produkciónak, egy érdekes tanfolyamnak mindenki örül. KultThinkstockItthon mától látható a legújabb Star Wars-film, a Zsivány egyes - Egy Star Wars történethttp://www.life.hu/kult/20161213-zsivany-egyes-egy-star-wars-tortenet-a-hazai-mozikban.htmlMa már itthon is megtekinthető a legújabb Star Wars-film, ami nemhogy nem okozott csalódást, de eddig egyenesen felülmúlta a rajongók várakozásait. Aki látta már, az nagyszerű filmként írta le a Zsivány egyes - Egy Star Wars történetet. KultOrigoSiker és boldogság - Ha te is ezekre vágysz, íme néhány önfejlesztő könyv, amit muszáj elolvasnodhttp://www.life.hu/kult/20161206-onfejleszto-konyvek-amiket-erdemes-elolvasni-a-siker-es-a-boldogsag-jegyeben.htmlHa te magad is sikerekre és boldog életre vágysz, nem kell mást tenned, mint megfogadnod a leghíresebb életvezetési tanácsadók tippjeit. Alábbi válogatásunkban a legjobb írások közül szemezgettünk. KultThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.